19 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 03 DIYAD 'IN KATILDIĞI FEDERASYON ÇALIŞMALARI SON AŞAMAYA GELDİ(FOTO)
03 DIYAD 'IN KATILDIĞI FEDERASYON ÇALIŞMALARI SON AŞAMAYA GELDİ(FOTO)


03 DIYAD 'IN KATILDIĞI FEDERASYON ÇALIŞMALARI SON AŞAMAYA GELDİ

03 DIYAD Yönetim Kurulu tarafından yaklaşık 2 yıldır takibi yapılan ve Afyonkarahisar ve kasabamızın tanıtımında önemli bir adım olan Federasyon kurma çalışmalarında artık sona gelindi.

28 Mart 2010 tarihinde İstanbul ve çevresinde faaliyet gösteren ve içersinde 03 DIYAD ' ın da bulunduğu 14 dernekten 13 tanesinin katılımı ile İstanbul Büyükçekmece Tepecik Afyonkarahisarlılar Derneği'nde Federasyon kurma çalışmaları için toplantı düzenlendi. Yapılan toplantıya ; Tepecik Afyonkarahisarlılar Derneği, Yeni Afyonkarahisarlılar Derneği, Kocaeli Afyonkarahisarlılar Derneği, Şuhutlular Kültür ve Dayanışma Derneği, 03 DIYAD, Darıca Afyonkarahisarlılar Derneği, Afyon Kayadibi Köyü Dayanışma Derneği, Sinanpaşa Çobanözü Köyü Dayanışma Derneği, Dinarlılar Derneği, Marmara Afyonkarahisarlılar Derneği, Kınıklılar Derneği, İstanbul Afyonkarahisarlılar Dayanışma Derneği ve AFSIAD temsilcisi katıldı.

Ev sahibi olarak Tepecik Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı Sedat Çetinkaya tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından toplantıya geçildi ve Federasyon kurulumu için hazırlanan tüzük taslakları incelendi. Yapılan karşılıklı görüşmeler sonucunda ; 6 kişiden oluşan bir komisyon kurulması ve bu komisyonun Federasyona ait tüzüğün son halini vermesi için tam yetkilendirilmesi ve 03 MAYIS 2010 tarihinde 03 DIYAD ' da yapılacak olan toplantıda artık imzaların atılması kararlaştırıldı.

03 DIYAD Yönetim Kurulu'ndan Savaş Uyar , Muharrem Ağılönü ve İbrahim YILDIRIM ' ın katıldığı toplantı Tepecik ' de Özburun ' dan çok sayıda hemşerimizin yaşamasından dolayı çok sıcak bir ortamda geçmiştir. Sabahın erken saatinden itibaren başlayan bu koşuşturma yoğun İstanbul trafiğinden dolayı akşam sonuçlanabilmiştir.

Yapılan çalışmaların bu aşamaya gelmesinde ve büyük bir olasılıkla neticeleneceği toplantının 03 DIYAD dernek merkezinde yapılmasında emeği geçen tüm dernek yöneticilerini sitemiz ve hemşerilerimiz adına teşekkür ederiz.














































Son Güncelleme :  29/03/2010 Saat 09:51:20 Bu Haber  4378 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 699 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : mustafa okumuş      Tarih : 30/03/2010 00:00:00
   
Dişli Kasabası
19/07/2005
Mesaj Bilgisi
497

V.I.P. Üye
 
03 DİYAD Yönetim Kurulu tarafından takibi yapılan, Afyon ve Dişli''mizin tanıtımında önemli adım olan federasyon çalışmalarının başarıyla sonuçlanmasını diler, İstanbuldaki kardeşlerimi tebrik ederim.

     

Habere Yapılmış Toplam 1 Yorum Bulunmakta