19 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 Ferhat GÖÇER'in Ailesiyle Yapılan Röportaj ve Yakın Geçmişe Yolculuk (Video)
Ferhat GÖÇER'in Ailesiyle Yapılan Röportaj ve Yakın Geçmişe Yolculuk (Video)





Geçtiğimiz Aylarda Bir Seminer İçin Afyonkarahisar’a Gelen Tanınmış Sanatçı Ferhat GÖÇER ‘in Babaları İbrahim Halil GÖÇER Bey ve Annelerini Misafir Ettik. Daha Önce Çalıştığım Şanlıurfa İli Bozova İlçesi Yaylak Beldesi’nde Belediye Başkanı Olarak Görev Yapan ve Aynı Zamanda Emekli Öğretmen Olan Anne ve Babalarının Evlerine Misafir Olmuş ve Kendileri Bizlere İkramlarda Bulunmuşlardı.

Kendileri Afyonumuza Geleceklerini Bize Bildirdiklerinde Afyonkarahisar Girişinde Ailecek Karşıladık. Kendileriyle Tekrar Eski Anılarımızı Tazeleme ve Kendilerini Konuk Etme Fırsatı Bulduk.

Kendileri Bizi Tekrar Şanlıurfa’ya Davet Ettiler Bizim Aracılığımızla Güzel Dişlili Hemşehrilerimize Değerli Sanatçı Ferhat GÖÇER ‘in ve Kendilerinin Selamlarını İletmemizi Rica Ettiler.

Bizlerde Tekrar Kendilerine Teşekkürlerimizi ve Değerli Sanatçı Ferhat GÖÇER Bey’e Güzel Dişlimiz’den Selam ve Saygılarımızı İletiyor, Sizleri Sanatçı Ferhat GÖÇER ‘in Kıymetli Babaları İbrahim Halil GÖÇER Bey ve Kıymetli Anneleriyle Afyonkarahisar İkbal Hotel'de Yaptığımız Röportajla Başbaşa Bırakıyoruz.








ÜNLÜ SANATÇI FERHAT GÖÇER'İN ANNE VE BABASYLA YAPILAN RÖPORTAJ 21/03/2010 - I






Kasabamız Çarşı Camii'nde Bundan Yaklaşık 5 Yıl Önce Yapılan Video Çekiminde Pek Çoğumuzun Yakından Tanıdığı Değerli Şahsiyetlerinde Olduğunu Görmek Zamanın Bizlerden Neleri Alıp Götürdüğünü ve Geçmişteki Çocukların Büyüdüğünü Genç Olduğunu Yetişkinlerin de Biraz daha İhtiyarladığını Bir Defa Daha Görmüş Olduk.

Aramızdan Ayrılan Bu Güzel İnsanları İzlediğimizde İnsanın Aklına :__Bir Varmış Bir Yokmuş...Kimler Gelmiş Kimler Geçmiş...Daha Sonra Kimler Geçecek...Demeden de Edemiyoruz.....

Yakın Geçmişteki Bir Kadir Gecesi Anımızla Sizleri Başbaşa Bırakıyor .. Bundan Sonraki Haberlerimizde Yakın Tarihimizden Anılarımızı Sunmak Dileğiyle, Hoşça ve Sağlıcakla Kalın Diyoruz....




DİŞLİMİZ'DE YAKIN GEÇMİŞTEKİ ANILARIMIZ 1/ 2005





Son Güncelleme :  29/09/2010 Saat 21:58:22 Bu Haber  5102 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Bülent Güvenir

bulentguvenir5@hotmail.com

Sitemizde 729 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : salih çakıl      Tarih : 03/10/2010 00:00:00
   
ist
23/08/2007
Mesaj Bilgisi
55

Aktif Üye
 
ayşe kardeşim ben seni tanımıyorum ama oradaki kardeşlerimizin içinde de vardır bahsettiğin gibi ama hepside öyle değil gurbetteki hemşerilerimizinde içinde çok güzel yardım sever insanlarımız var ALLAH onlardan razı olsun kolay değil onların yaşamıda. gurbetlik bence fakirlikten daha kötü birşey anne baba kardeşler akrabaları göremedikten sonra zengin olmuşsun neye yarar

     
     
 Yorumlayan : mustafa güvnr      Tarih : 01/10/2010 00:00:00
   
ist
02/07/2007
Mesaj Bilgisi
320

Fanatik Üye
 
ÇOK GÜZEL VE ANLAMLI BİR HABER ELLERİNİ SAĞLIK BÜLENT HOCAM

     
     
 Yorumlayan : mustafa mert      Tarih : 29/09/2010 00:00:00
   
Gebze
03/04/2005
Mesaj Bilgisi
201

Fanatik Üye
 
allah ü teale gecmişlerimize gani gani rahmet ve magfiret eylesın gunahlarını bagıslasın ve onları cennetül ala ya eriştirsin basri dedemi gördüm cok duygulandm teşekkürler bülent hovcam ellerine yüregine saaglık(gebzeden slmlar)

     
     
 Yorumlayan : ayse özdemir      Tarih : 29/09/2010 00:00:00
   
almanyadan
07/07/2009
Mesaj Bilgisi
3

Yeni Üye
 
köyümün insanlari öyle saf öyle temizki dünyadaki tek dertleri karin doyurmak oysa ben almanyada yasayan türkleri gördükce utaniyorum. hepsi en cok para kimde en güzel araba kimin en büyük ev benim yani hepsi gösteris icin elinden geleni yapiyor.bence en zengin insanlar sizlersiniz gönlünüz zengin.hep böyle oldugunuz gibi kalin saf ve temiz...

     

Habere Yapılmış Toplam 4 Yorum Bulunmakta