24 Nisan 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI SÜREYYA GÜVENİR KANAL 3 PROGRAMINA KONUK OLDU(Video)
DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI SÜREYYA GÜVENİR KANAL 3 PROGRAMINA KONUK OLDU(Video)



DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI SÜREYYA GÜVENİR BU AKŞAM KANAL 3 PROGRAMINA KONUK OLDU

VİDEO EKLENDİ



Dişli Belediye Başkanımız Süreyya GÜVENİR Afyonkarahisar Kanal 3 Televizyonunda bu akşam (21 Aralık 2014'te) 19.30 -21.00 saatleri arasında canlı olarak yayınlanan
İŞTE BAŞKAN adlı programa konuk oldu.

Canlı olarak yayınlanan programa kasabalı pek çok izleyicinin yanında Afyon'un değişik yerlerinden , Bolvadin'den çevre köy ve kasabalardan izleyici gönderdikleri mesajlarla Başkan GÜVENİR'e sorular sorarak teşekkürlerini , beğenilerini ve başarı dileklerini ilettiler .

Belediye Başkanımız Süreyya GÜVENİR Bey'e canlı yayında sorulan sorulara eğip bükmeden içinden geldiği gibi cevaplama cesaretinden ve kısa sürede yaptıkları güzel ve örnek çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor , bundan sonraki çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz.














KANAL 3 ' TE YAYINLANAN İŞTE BAŞKAN PROGRAMINI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ.


1.BÖLÜM



2.BÖLÜM



3.BÖLÜM



Son Güncelleme :  22/12/2014 Saat 18:50:34 Bu Haber  6094 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2067 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 26/01/2015 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
HER GELEN BAŞKAN İMKANLARI ÖLÇÜSÜNDE MEMELEKETİNE MUTLAKA HİZMET ETMEK İSTER.YAPILAN HİZMETİN MUHASEBESİNİ İYİYAPMAK GEREKİR.HİZMETİ YAPARKEN NÜFUSUN YOGUN OLDUĞU, MAHALLE SOKKAK AYRIMI YAPMADAN HERKESİN DAHA ÇOK FAYDALANACAĞI YERLERE ÖNCELİK VERİLMELİDİR.HİZMET YAPABİLMEK İÇİN.KURUM İÇİNDE ZARAR EDEN HİZMETLER ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR.ÖRNEĞİN BENZİNLİK, ÇÖP TOPLAMA VE TAŞIMA, TOPLU TAŞIMA GİBİ TEKNOLOJİDEN FAYDALANIP PERSONEL AZALTILABİLİR, KURUMA ZARAR VEREN ARAÇ VE GEREÇLER SATILABİLİR.BELEDİYENİN GELİRİ MUTLAKA İYİ TAKİP EDİLİP YASAL SÜRESİNDE TAHSİLAT YAPILMALIDIR.BELEDİYELER BAĞIŞ ALIR AMA BAĞIŞ İSTEYEMEZ.YAPILAN HİZMETLERE YASAL OLARAK KATILIM PAYI UYGULANMALIDIR.YAPILAN HİZMETLERE YANLIŞ TEPKİ VERENLER ALLAHA HAVALE EDİLMELİDİR.BAŞARILAR.

     
     
 Yorumlayan : BİLAL OKUMUŞ      Tarih : 27/12/2014 00:00:00
   
MANİSA
25/07/2006
Mesaj Bilgisi
555

Fanatik Üye
 
SAYIN BAŞKANIMIZ KISA ZAMANDA ÇOK İŞLER YAPMIŞ HELAL OLSUN DER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Yurdusev      Tarih : 24/12/2014 00:00:00
   
Almanya
27/04/2009
Mesaj Bilgisi
195

Başarılı Üye
 
BASKAN SUREYYA GÜVENİR CANLI DINNEYEMEDIM AME SAG OLSUN GUZEL DISLIMDE 3 VIDOSUNUDA DINLEDIM BAŞKANIN SOYLEDIKLERINE KATILIYON HALEN OLSUN YAPDINI VE YAPACANA DA GUVENIYORUM TARAFSIZ DISLI ICIN ÇALISAN BIR BASKAN DIR SÖZUNUN ERIDIR YAPCAN DEDIYSE YAPAR VE YAPDIRIR DISLI ICIN CALISAN BIR BASKAN DIR TESEKKURLERIMI SUNARIM ALLAH BASARILARINI MUHAFFAK EYLESIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN ALLAHA AMENET OL YAGCI OGLU MEHMET YURDUSEV ALMANYA FRANFURT

     
     
 Yorumlayan : Mehmet Yurdusev      Tarih : 24/12/2014 00:00:00
   
Almanya
27/04/2009
Mesaj Bilgisi
195

Başarılı Üye
 
BASKAN SÜREYYAYI CANNI SEYREDEMEDIM SAG OLSUN MUHAMMET UNALIN SITESINDE VIDO OLARAKDA SEYRETDIM KAYRETLERI VE İSDEKLİ ŞALIŞMASINI BEYENDIM BAŞARILAR DİLERİM İŞALLAH DİŞLİYE LAYİK BİR BAŞKAN OLURDİŞLİYİ KALELÖFERLİ KÜZEL İÇME SUYLU CAMURSUZ HER ŞEYİ DIKIRINDA YEŞİL DİŞLİ YAPAR VE YASLI DİŞLİ VATANDAŞLARI COCUKLARININ YANINDAN ALIP DİŞLİYE GELMESINI VE DİŞLİDE YAŞAMASINI SAGLAR BIZLERI DIŞLİDE GÖRMEK ISDEYORSANIZ DİŞLİNİN NÜFUSUNU COGALTMAK İSDEYORSANIZ BUNU SAGLAMAMIZ LAZIM

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 23/12/2014 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
sıtemızden seyrettım baskanımızın gayretı şevkı bızı mutlu ettı bu kısacık zamanda buyuk işler yapması sevındırıcı allah yolunu açık etsın hersey dişlim için

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 23/12/2014 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Zamanın kısa olması soruları cevaplamaya yetmedi. Sorular önceden belli olsaydı ve hazırlıklı gelinseydi daha güzel olurdu. Yapılanlar ortada, yapılacakların da sözü verilmiş oldu. İnşallah sözüne sadık kalır ve yapar. Güzel bir tanıtımdı. Bazı eksiklikler vardı ama iyi niyetle her şeyin üstünden gelinilebilinir. Allah yardımcısı olsun. Hayırlı ve güzel işlerde tüm halkımızın desdeklemesi gerekir. Eğer yanlış bir iş yapılıyorsa güzellikle uyarılarak o yanlışlığın önüne geçilir. Şahsi hesapları bırakarak Kasbamız için en doğru ne ise onun yapma gayretinde olalım ve yapılrken de yardımcı olalım.

     

Habere Yapılmış Toplam 6 Yorum Bulunmakta