18 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 GÜZEL DİŞLİ DE ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ANLAMLI ANMA TÖRENLERİNDEN İZLENİMLER
GÜZEL DİŞLİ DE ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ANLAMLI ANMA TÖRENLERİNDEN İZLENİMLER








Tüm Türkiye de olduğu gibi Dişli kasabamızda Öğretmener Günü anlamlı etkinliklerle kutlandı. Kasabamızda daha önceki yıllarda Öğretmenler Gününde anlamlı etkinliklerle tüm öğretmenlerimizin beğenisini kazanan örnek çalışmalarına şahit olduğumuz Dişli İlkokulu Müdürü Bülent Güvenir Bolvadin atanmasıyla emekli öğretmenlerimize yönelik etkinliklerin kesintiye uğradığı görülmüştü.


Okul Müdürü Bülent GÜVENİR Dişlimiz de aramızdan ayrılan öğretmenlerimize yönelik etkinliklerin en anlamlılarından olan merhum ve merhume öğretmenlerimizin ruhlarına Kur'an-ı Kerim hatimleri yaptırdı. Kasabamız Çarşı Camiinde kasabamız Cami görevlilerinn katılımlarıyla Kur'an Tilaveti ve ardından hatim duası yapıldı. Camide yapılan bu programa emekli öğretmenlerimiz ve aramızdan ayrılan aileleri ve çalışan öğretmenler davet edildi. Ayrıca belediye hoperlöründen kasabamız halkı davet edildi.


Camide yapılan etkinliklerden sonra Dişli deki Dişli İlkokulu ve Dişli Atatürk Orta Okulu nda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı gerçekleştirildi. Aramızdan ayrılan öğretmen aileleri ziyaret edildi. Öğretmenler ve Okul Müdürleri Günün kısa olması ve Bolvad,in de Bolvadin Belediyesi tarafından organize edilen 24 Kasım Öğretmenler Günü için yemekli programa katıldılar.


Kasabamızda güzel örneklere imza atan Dişli İlkokulu Müdürümüz Bülent Güvenir Beyi ve Dişli Atatürk Orta Okulu ve İmam Hatip Orta Okulu Müdürümüz Mustafa Uyar Beyi tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.


TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLAR,

ARAMIZDAN AYRILAN ÖĞRETMENLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ

GEÇMİŞTE İLKOKULDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERDEKİ İSİMLERDEKİ HATALAR DÜZELTİLKTEN SONRA TEKRAR YÜKLENECEKTİR. İSİMLERİ YAZILI OLAN BÜYÜKLERİMİZİN BİLGİLERİ SİTEMİZE GÖNDERİLDİKÇE BÜLENT GÜVENİR HOCAMIZ TARAFINDAN GÜNCELLENECEKTİR



















































































































































































































































































DİĞER FOTOĞRAFLAR HAZIRLANDIKÇA SAYFAMIZA EKLENMEYE DEVAM EDİLECEKTİR


Son Güncelleme :  29/11/2015 Saat 05:12:05 Bu Haber  5349 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2066 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 16/12/2015 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Öğrtetmenlik görev başlayıp hayatın sonuna kadar devam eden güzel bir meslektir. İnsanlğa yön veren bilgi aktaran bu mesleri layıkıyla yapabilenlere ne mutlu. Sadevce devlet memuru zihniyeti ve aldığı ücrete binaen yapıltsa pek faydalı olmaz. Öğretmenliği hkkıyla yapan ve yapmk için gayret gösterenlerde Allh razı olsun. Bu vesile ile tüm öğretmenler güzünü kutlarım. Öğretmenleri adece bir günde değil her zaman anmalıyız.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 02/12/2015 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN, ÖBÜR DÜNYAYA GÖÇMÜŞ ÖĞRETMENLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYOR, RUHLARI ŞADOLSUN DİYOR. BU DÜNYADAKİ ÖĞRETMENLERİMİZEDE SAYGILAR SUNARIM. EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 29/11/2015 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyen Hz.Ali (R.A.) ın sözünün günümüz muhatapları olarak bizleri eğiten öğreten ilk öğretmenlerimiz olan ana ve babalarımız başta olmak üzere üzerimizde emeği geçen tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyor,ellerinden öper ve ahirete irtihal edenleri ise rahmetle anıyor ve ruhları şâd olsun.

     
     
 Yorumlayan : Bülent GÜVENİR      Tarih : 29/11/2015 00:00:00
   
Dişli'den
15/07/2005
Mesaj Bilgisi
294

V.I.P. Üye
 
Bu Güzel Günde Çağrımıza Gönülden Destek Veren Tüm Cami Görevlisi Hocalarımıza Teşekkür Ediyorum... Dişli Dışında Olan Bazı Emekli Öğretmenlerimiz Gelemediler. Gönül İsterdi ki Zamanımız Çok Olsaydı da Bir Günde Hepsini Ziyaret Edebilseydik ... Gerek Okulumuzda Gerekse Bolvadin de Kutlama Programlarımızın Yoğunluğu Nedeniyle Zamanımız Çok Kısıtlıydı. Belediye Hoperlöründen 4 Defa Yaptığımız Çağrımıza Kulak Verip Geçmişimize Duyarlılık Göstererek Camimize Koşan Emekli Öğretmenlerimize , Tüm Güzel Halkımıza Teşekkürlerimizi ve Allah Razı Olsun Dileklerimizi İletiyorum... Çalışan Öğretmenlerimize Başarılar, Emekliye Ayrılmış Öğretmenlerimize Hayırlı Ömürler ve Aramızdan Ayrılan Öğretmenlerimize Allah''tan Rahmet Diliyorum...

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 28/11/2015 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
tüm öğretmenlerın gununu kutlarım bülent hocam gercekten güzel olmuş ellerıne sağlık

     

Habere Yapılmış Toplam 5 Yorum Bulunmakta