18 Nisan 2024 Perşembe
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(17/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE FAALİYETİNDE,ÖĞRENCİLERE DİYAD'DA YEMEK VERİLDİ(VİDEOLU)
HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE FAALİYETİNDE,ÖĞRENCİLERE DİYAD'DA YEMEK VERİLDİ(VİDEOLU)





GÜZEL DİŞLİ'DE CAMİLER ÇOCUKLARLA ŞENLENDİ


Diyanet İşleri Başkalığı Projesi kapsamında ; Afyonkarahisar Müftülüğü ile Bolvadin İlçe Müftülüğü ve STK'larla Ortaklaşa Organize Edilen Ara Tatildeki Haydi Çocuklar Namaza Projesi Kapsamında Dişli İlkokulu'nda ve Dişli Atatürk Orta Okulu Öğrencileri - Dişli İmam Hatip Orta Okulu'nda Devam Eden Öğrencilerimize Okul Müdürlüğü Tarafında Gerekli Duyurular Yapıldı.

Sömestri Tatilinde Kasabamız Camilerinde ve Evlerinde Vakit Namazlarını Kılan öğrencileri Ödüllendirmek için Geçtiğimiz Cuma Namazından Sonra Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimiz tarafından Dernek Binasında Yemek Verildi. Bu Yemekte Yayla Çorba, Fırında tavuklu patates, Sulu köfte, Revani ikram etti. Davete Dişli Belediye Başkanı Süreyya GÜVENİR, Dişli İlkokulu Müdürü Bülent GÜVENİR ve Dişli Atatürk Orta Okulu Müdürü Mustafa UYAR , Dişli Camileri Din Görevlileri, Dernek Yöneticileri, Öğrenciler Katıldılar.

Merkez Dişli Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Binasında Yemek Görüntülerini , Dernekte Sohbete katılan Diğer Dernek Gönüllüsü Anne ve Bacılarımızın Çekimlerini İçeren Fotoğraf ve Video Görüntülerini İzneminize Sunuyoruz.

























































































Son Güncelleme :  07/02/2016 Saat 17:06:09 Bu Haber  5096 Kez Okundu



Kasabamızdan bildiriyor
 
Mustafa OKUMUŞ

mustafaokumus2@hotmail.com

Sitemizde 2066 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Mustafa petek      Tarih : 13/02/2016 00:00:00
   
Dişli Kasabası
27/04/2005
Mesaj Bilgisi
114

Çalışkan Üye
 
MİNARELERİN GÖLGESİNDE ÇOCUK SESİ YOKSA, GELECEĞİMİZDE YOK DEMEKTİR.(Yavuz Sultan Selim Han) Bir cami görevlisi olarak:''''Bu kampanyaya katılan, kasabamızın geleceği çocuklarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Hediye dağıtan kardeşlerimizinde ALLAH niyetlerini kabul etsin. Camilerde çocuklarımıza sabreden cemaatimize teşekkür ediyoruz.

     
     
 Yorumlayan : Bekir Uysal      Tarih : 10/02/2016 00:00:00
   
Bolvadin Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğ
31/10/2007
Mesaj Bilgisi
196

Başarılı Üye
 
GELECEĞİMİZİ EMANET EDECEĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZIN MANEVİ EĞİTİMİNDE EMEĞİ GEÇEN TÜM HOCALAR VE BU İMKANI SAĞLAYAN YÖNETİCİLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 08/02/2016 00:00:00
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
HAYDİ ÇOCUKLAR NAMAZA PLROJESİNİ DEVAM ETTİREN, İLGİLENEN, EMEGİGEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN.EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 08/02/2016 00:00:00
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2076

Fanatik Üye
 
Güzel dinimiz yaşandıkça daha güzel oluyor. Sizin en hayırlınız Kur''an-ı öğreten ve öğrenenizdir düsturuna uyarak bu kısa sömestri tatilinde imandan sonra gelen ilk ibadet namazı ifa etmek, gençlere onu öğretmek, teşvik etmek, ödüllendirmek ne güzel bir iştir. Hele bu güzel mekanda sonlandırmak daha güzel olmuş. Bu etkinliğe katılan çocuklarımıza Allah zihin açıklığı versin. Ömrünün sonuna kadar namazdan ayırmasın. Maddi ve manevi emeği geçenlerden Allah razı olsun. Niyet hayır olunca akıbette hayır oluyor. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 07/02/2016 00:00:00
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
En iyi yatırım eğitime ve geleceğin imanlı kadrolarının yetiştirileceği yavrularımıza yapılan yatırım ve hizmettir.Gençlerimizi ve yavrularımızı manevi ve milli duygularla eğitmek ve yetiştirmek demek geleceğe ümitle bakmak demektir.İşte bu duygu ve düşüncelerle sömestri tatilinde yavrularımızın ibadethanelere olan ilgi ve alakalarını artırmak maksadıyla müftülüğümüzün başlattığı HAYDİ ÇOCUKLAR CAMİYE kampanyasına ilgi gösteren yavrularımızı kutluyor ve bu yavrularımızı onure etmek ve onlara gereken değeri vermek açısından böyle bir faaliyeti organize eden,Din Görevlisi arkadaşlarımdan,okul müdürlerinden,Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden ve bu faaliyette emeği geçen bütün vatandaşlardan Allah razı olsun.

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 07/02/2016 00:00:00
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
çocuklarına sahıp çıkan millet batması mumkun değildir inşaallah rabbim katında yapmış olduğunuz hızmetın karşılığını versın inşaallah çok güzel olmuş emeği gecen herkesten Allah razı olsun amın

     

Habere Yapılmış Toplam 6 Yorum Bulunmakta