17 Nisan 2024 Çarçamba
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(16/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ'NDEN ÇANAKKALE GEZİSİ DUYURUSU
AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ'NDEN ÇANAKKALE GEZİSİ DUYURUSU



AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ'NDEN ÇANAKKALE GEZİSİ DUYURUSU


Avrupa Dişlililer Derneği'nce Çanakkale Gezisi Kültür Organizasyonu ve Piknik düzenlenmektedir. Özellikle yurtdışında yaşayan Dişlili hemşerilerimiz olmak üzere tüm hemşerilerimiz katılabilirler.

Yolcu otobüsümüzde sınırlı sayıda yer olduğu için rezervasyonlar dolana kadar kayıt alınacaktır. Gitmek isteyenler isimlerini derneğimize yazdırabilirler.

Kar amacı güdülmeyen bu organizasyon programı aşağıdaki şekilde olacaktır.


– 20.07.2016 Saat 21:30 Dişli Belediyesi önünden kalkış.

– 21.07.2016 Sabah Çanakkale ' ye varış ve Piknik yapılması.

– 21.07.2016 Gezinin rehber eşliğinde başlaması. Akşamı otelde kalış sabahı kahvaltı devamında kalan gezilerin tamamlanması öğlenden sonra geri dönüş hazırlıkları

– 22.07.2016 Dönüş

Organizasyonda otobüste bir görevli olacak marşlar ilahiler eşliğinde gidilecek ve gelinecek. Çanakkale ' de bir bayan rehber görev alacak, klimalı otobüsle gidilecek, Otel konaklama+kahvaltı dahil organizasyon ücreti 170 TL olacaktır. Piknik için kahvaltılık malzeme ve içecekleri katılımcı kardeşlerimiz kendileri getirecektir. Bu güzel ve anlamlı geziye katılan kardeşlerimize şimdiden hayırlı yolculuklar dileriz. Selam ve Dua ile.

AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ

YÖNETIM KURULU






Son Güncelleme :  24/06/2016 Saat 11:09:07 Bu Haber  4733 Kez Okundu



Avrupa ' dan bildiriyor
 
Cennet Taşpınar

firtina_cennet_79@msn.com

Sitemizde 70 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 28/06/2016 08:43:18
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2074

Fanatik Üye
 
Çanakkale gezip görülecek, ibret alınacak bir mekandır. Kasabamız halkından bir çok şehit orada yatmaktadır. Bu güzel vatanı bizlere bırakan ecdadımıza dualarımızı eksik etmememiz lazım. Destanlar kolay yazılmıyor. Kanla yazılıyor. Bu vesile ile bu ziyareti tertip edenlerden ve katılacaklardan şimdiden Allah razı olsun. Gidelim, görelim, gezelim ve ibret alalım.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 27/06/2016 09:41:13
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1799

Fanatik Üye
 
ÇANAKKALE DESTANININ NEŞARTLARDA NASIL YAZILDIĞINI YERİNDE GÖRMEK, ÖĞRENMEK BİLMEK HER TÜRK VATANDAŞIN GÖREVİ OLDUĞUNU SANIYORUM. ORGANİZASYONU DÜZENLEYENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.EROĞLU AİLESİ-TINAZTEPE

     
     
 Yorumlayan : A. Muttalip Okumuş      Tarih : 26/06/2016 18:42:27
   
Ankara
05/01/2008
Mesaj Bilgisi
828

Fanatik Üye
 
bizim dedelerimizin bu vatan için nasıl düşmanla çarpıştıklarını ve bu vatanı nasıl kurduklarını çannakkale destanın nasıl geçtiğini öğrenmek her vatan evladının vazıfesıdır dıyoruz bu organızasyonu destekliyoruz bayrak inmez vatan bölünmez diyoruz

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta