26 Nisan 2024 Cuma
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 MİLLİ İRADEYE YAPILAN MENFUR SALDIRIDA YARALANAN ORHAN PETEK'E ZİYARET
MİLLİ İRADEYE YAPILAN MENFUR SALDIRIDA YARALANAN ORHAN PETEK'E ZİYARET


MİLLİ İRADEYE YAPILAN MENFUR SALDIRIDA YARALANAN ORHAN PETEK'E ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

15 Temmuz gecesi milli iradeye yapılan menfur saldırı sırasında Ankara Gölbaşı Polis Özel Haraket Şubesi'nde bulunan ve darbeciler tarafından atılan bomba sonrası yaralanan hemşerimiz Orhan Petek ' e Ankara'daki Dişlili hemşerilerimiz tarafından geçmiş olsun ziyaretinde bulunulmuştur.

47 arkadaşını şehit veren Orhan Petek kardeşimiz yaşadıklarını detaylı olarak anlatmış , milli iradeye yapılan bu hain saldırıyı şiddetle kınamış ve ülkemiz için Allah ' tan bir daha bu şekilde bir olayın yaşanmaması için dua etmiştir.

Biz de site olarak Orhan Petek kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bu menfur saldırıda şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allah ' tan Rahmet diler , yaralananlara da acil şifalar dileriz.

Allah ülkemize bir daha bu şekilde bir olayı yaşatmasın.

Geçmiş olsun dilekleri için Orhan PETEK Telefon Numarası : 0 505 356 6514











Son Güncelleme :  17/07/2016 Saat 22:14:31 Bu Haber  5592 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 701 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 21/07/2016 08:29:49
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Güzel vatanımıza darbe girişimi yaparak el koymak isteyen hainlere karşı ülkemin insanlarının göstermiş olduğu bu kahramanlık bu yüce milletimizin destanıdır. Bu destanda görev alan Orhan PETEK kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi iletir acil şifalar dilerim. Diğer şehitlerimize Allah''da rahmet, yaralanlara da acil şifalar dilerim. Bu ülke bizim. Bu vatan bizim. Müslümanız elhamdülillah. Öyleyse vatanımız koruyacağız. Bu can pahasına olsa bile. Yüce Allah''dan vatanımıza göz dikenlere fırsat vermemesini niyaz ederim. Uyanık olmamızı, düşmanlığın nerelerden geldiğine dikkat etmemizi, ona göre tedbirler alalım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hainlere fırsat vermesin.

     
     
 Yorumlayan : fatih öztoprak      Tarih : 20/07/2016 09:47:23
   
Bolvadin Devlet Hastanesi
04/05/2010
Mesaj Bilgisi
210

Fanatik Üye
 
Riyakar ikiyüzlü, hilekar yalancı insanları nefret ve şiddetle kınıyorum. Bu millet bu vatan hainlerini affetmeyecektir. Türk Devleti Demokrasi zaferi kazanmıştır. Allahü teala inşaallah böyle acıları milletimize bir daha yaşatmasın. Şehitlerimize allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.

     
     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 20/07/2016 01:09:35
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Orhan kardeşimize geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar lütfeylesin.Ülkemizin ekmeğini yiyip suyunu içerek maaşını alan ve bu asil milletin vergileriyle alınan tankı,topu silahı acımadan kendi halkına doğrultan satılmış itler Allah''ın izniyle ve milletimizin milli iradeye sahip çıkma azmiyle canı pahasına da olsa tankların önüne yatarak o hainlere izin vermediler.Bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimize Allah''dan rahmet diler,makamları cennet olsun,yaralılarımıza da acil şifalar dilerim.Allah bir daha yediği tabağa pisleyen hain itlere ve bunların dışarıdaki piyon ve maşalarına böyle bir teşebbüste bulunmalarına fırsat vermesin,Allah Cumhurbaşkanımıza,başbakanımıza gerçek vatan sever asker ve polislerimize güç-kuvvet versin.

     
     
 Yorumlayan : Yasin Eryılmaz      Tarih : 18/07/2016 22:30:54
   
Ankara-Etimesgut
09/02/2009
Mesaj Bilgisi
133

Tecrübeli Üye
 
Orhan abi çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Şehit olan abilerimin kardeşlerimin mekanı cennet olsun inşallah.Yaralanan kardeşlerime ve abilerimede acil şifalar diliyorum..

     
     
 Yorumlayan : Mustafa UYAR      Tarih : 18/07/2016 13:20:48
   
Dişli Atatürk Ortaokulu Müdürü
12/11/2007
Mesaj Bilgisi
596

Fanatik Üye
 
Orhan kardeşim Allahdan acil şifalar dilerim. Nusaybinde kahramanca vatanımızı hain bölücülere karşı savundun, fakat Allah muhafaza müslümanım, hizmet hareketiyim diyenlerin menfur operasyonu ile yaralandın. Bu nasıl hizmettir... Aman Allahım insanın aklı adeta duruyor... Herkes; özellikle ben müslümanım diyen kişilerin aklını, şuurunu yeniden kontrol etmesi ve kendilerini sorgulaması gerekir.... Bu yapılanların ne insanlıkla, ne müslümanlıkla, nede akıl-fikirle alakası yoktur. Allah hepimize şuur ve basiret versin.... la tahzen innallahe meane... Üzülmeyin Muhakkakki Allah bizimledir.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 18/07/2016 10:27:25
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
TÜRK MİLLETİNE GEÇMİŞ OLSUN, ŞEHİTLERİMİZİN KABRİ NUR MEKANI CENNET OLSUN, TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN, GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN,CENABI ALLAH YARALI KARDEŞLERİMİZE ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH,VATANA, MİLLETE HAİNLİK EDENLERİ CENABI ALLAH KAHRETSİN İNŞALLAH.

     

Habere Yapılmış Toplam 6 Yorum Bulunmakta