23 Nisan 2024 Salı
Ana Sayfa Forum Sohbet Hesabınız Haberler Not Defteri İstatistikler İletişim

MENÜ
Kasabamız

 Son Haberler(20/04)

Dislikasabasi.com
Üyelere Özel

 Site Not Defteri

Faydalı Bölümler
Yardımcı Linkler


Gazete Sayfa Linkleri
 AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI


AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Derneğimizin iki yılda bir yapmış olduğu yönetim kurulu seçimleri 14 Nisan 2018 tarihinde Almanya' nın Bischofsheim şehrinde yapıldı.

Dernek Başkanımız Nurullah Okumuş ' un açılış konuşmasının ardından yönetim kuruluna katılan arkadaşların isim listeleri oluşturuldu.Seçme ve seçilme hususunda tüzüğümüze göre bilgilendirme yapıldı. Derneğimiz sekreter ve muhasibi M.Vural Yurdusev tarafından iki yıllık faaliyet raporu okundu. Bilgi verildi. Divan kurulu seçildi ve seçim bu kurulun yönetimi altında gerçekleşti. Seçimden sonra gelen misafirlerimize ikramda bulunuldu. Son söz ve kapanış bölümünde derneğimizin geçmişi ve geleceği ele alındı.Tatlı bazende ateşli konuşmaların ardından bu bölümde bir çok üye katılımcı arkadaşlarımız fikir ve görüşlerini beyan ettiler. Buradan çıkan sonuçlar itibariyle ; Derneğimize gönül verenlerin genelde hep aynı kişiler olduğu. Dernek üye sayımızın istenilen seviyelere getirilemediği. Yapacak olduğumuz faaliyetlerin bu yüzden sınırlı kaldığı gibi bir çok konuda fikir birliğine varıldı.

Başta Almanya (Berlin,Frankfurt,Köln ve Bielefeld bölgesi), Fransa (Colmar,Le havre bölgesi), Belçika (Verviers bölgesi) olmak üzere derneğimize düzenli bir şekilde aidat ödeyen tüm değerli üyelerimize teşekkür edildi. Ayrıca derneğimize henüz üye olmayan Dişlili gurbetçi kardeşlerimizde, derneğimize sahip çıkmaya davet edildi. En azından bir sigara parası olmayan 5 € üyelik aidatı ödemeleri hususunda ricada bulunuldu.

Dernek Yönetim Kurulu şu şekilde oluşturuldu.


- Başkan : Adem Çınar
- Bşk.Yrd : Gültekin Ağılönü
- Sekreter : Yunus Tekeş
- Muhasebe : Tahsin Arslan
- Halkla İlişkiler : Vatan Kodeş
- Hakan Yılmaz
- Ergün Ağılönü
- Bekir Kaya
- Veysel Aydoğmuş
- Bayram Üyümez
- Gürhan Gükkiyas

Yönetimden ayrılan arkadaşlar ; Başkan Nurullah Okumuş, Sekreter - Muhasip M.Vural Yurdusev yönetim Kurul üyesi İbrahim Sapmaz ve kadın kolları Meral Petek helallik istediler,helallik alındı. Helalleşildi.

Dişlililer Derneğimize zerre miktarda faydası olan herkesten Allah razı olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.
SELAM VE DUA ILE....

AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU

































Son Güncelleme :  16/04/2018 Saat 16:59:03 Bu Haber  4098 Kez Okundu



İstanbul'dan bildiriyor
 
İbrahim YILDIRIM

webmaster@dislikasabasi.com

Sitemizde 701 adet haberi bulunmaktadır.




Yazdırılabilir Sayfa   

Sitemizde yayınlanan haberlerin ve fotoğrafların kullanım hakkı www.dislikasabasi.com 'a aittir. Herhangi bir şekilde haber içeriği ve fotoğrafları izin alınmaksınız kullanılamaz..

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun


Yorum Bölümünden bundan sonra Yorum yapan üyemize ait bilgiler ve avatar resmi görülebilecektir. Avatar resminizi sitemizde yer alan resimlerden seçebileceğiniz gibi farklı bir resim ile değiştirmek istiyorsanız ; özel mesaj bölümünden admine mesaj göndererek veya üyelikte yer alan email adresinden webmaster@dislikasabasi.com email adresine resmin internet adresini veya resmi gönderebilirsiniz.

     
 Yorumlayan : Salih Kahraman      Tarih : 24/04/2018 01:01:40
   
Bolvadin
01/02/2007
Mesaj Bilgisi
1973

Fanatik Üye
 
Avrupa Dişlililer Derneği Yeni Yönetim kurulu hayırlı ve uğurlu olsun. Avrupada milli birlik ve benliklerine yönelik güzel faaliyetlere imza atmalarını, birlik ve beraberlik içerisinde organizeli bir şekilde hizmet etmelerini Cenab-ı Allah dan temenni ederim.

     
     
 Yorumlayan : Abdil TEKEŞ      Tarih : 20/04/2018 08:00:49
   

30/10/2005
Mesaj Bilgisi
2079

Fanatik Üye
 
Güzel Dişlimin güzel insanları Avrupa''nın göbeğinde bir ve beraber olup güzel faaliyetlerine devam etmişler. Günü gelmiş genel kurulunu yaparak yeni yöneticilerini seçmişlerdir. Görevi devralan hemşerilerime Allah''dan kolaylıklar diliyorum. Yapacakları tüm hayırlı hizmetlerinde başarılar diliyorum. Birlik ve beraberliğiniz daim olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun.

     
     
 Yorumlayan : Salih EROĞLU      Tarih : 17/04/2018 09:50:05
   
TINAZTEPE BELEDİYESİ
11/03/2013
Mesaj Bilgisi
1802

Fanatik Üye
 
DİŞLİMİZ İÇİN HİZMET EDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN, YENİ YÖNETİMEDE ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİYORUM, ALLAH UTANDIRMASIN, ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN, BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZ DAİM OLSUN. HERKESE TINAZTEPEDEN SELAMLAR.

     

Habere Yapılmış Toplam 3 Yorum Bulunmakta