Kar ve Soguklar Etkili olya Devam Ediyor,Disli'de Internet Cafelerimiz
Yurdumuzun büyük bölümüne ve Disli'ye yagan yogun karin ardindan,tekrar kar yagisli ve soguk havanin etkisi devam ediyor.
Evlerin çogunun sulari dondu,korunmasiz bazi su abonelerininde su sayaçlari don yüzünden patladi.Disli'de hayat felç oldu.
Karin güzelligi bu zor ve zahmetli durumun etkisini de azaltmiyor degil.

Okullarin açilmasiyla ögrenciler karla bulusarak tatil sonunda arkadaslarin bir birlerine kavusmalarini kartopu oynayarak ve kayak yaparak
kutladilar.
Disli'de Internet kullanimi kasabada bulunan Efendiy Internet Cafe (Adem KÖYLÜ).Salim Internet Cafe (Salim ÖZDEMIR), ve Akyüz Internet Cafe (Hasan AKYÜZ),tarafindan hizmet vermekte.MSN ortaminda yakinlariyla konusmak isteyen ailelerde kendilerine ayrilan bölümlerde çagin iletisiminden yararlandiklarini müsahade ettik.

Sizleri izlenimlerimizle bas basa birakiyoruz.




KARIN TADINI KARTOPU OYNAYARAK ÇIKARAN ÇOCUKLAR.



EFENDY INTERNET CAFE



SALIM INTERNET CAFE



AKYÜZ INTERNET CAFE


Editör : Bulent
dislikasabasi.com