03 DIYAD ' dan Afyonkarahisarlılar Pikniğine Ziyaret (Foto)


03 DIYAD ' dan Afyonkarahisarlılar Pikniğine Ziyaret


Daha önceden sitemizde duyurusunu yaptığımız Tepecik Afyonkarahisarlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği 5. Katmer Şenliği davetine; 03 DIYAD Yönetim Kurulu'ndan Mehmet Ali Özkaran, Muharrem Ağılönü ve İbrahim Yıldırım ile birlikte kasabamız halkından Emin Uysal ve Mehmet Solmaz katılmıştır.

Çatalca Oklalı Köyü'nde yapılacak olan piknik için sabah erken saatte çıkılan yolculukta önce Çatalca ' da görev yapan Mehmet Solmaz kardeşimize uğranmış ve beraber piknik alanına hareket edilmiştir.

Pikniğe Özburun Belediye Başkanı Hasan Boyracı, Tokuşlar Belediye Başkanı Cemal Düzgün, Düzağaç Belediye Başkanı Osman Kavas ve Çay Devlet Hastesi Başhekimi Dr. Yusuf Aydın,İski' de görev alan yönetici hemşerilerimiz ile 03 DIYAD ' ında içinde bulunacağı Afyonkarahisar Federasyonu Başkanı İlyas Seçen ' de katılmıştır.

Özellikle Özburun 'lu hemşerilerimiz Dişli Kasabası'nı temsilen pikniğe katılan 03 DIYAD Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarımıza gösterdiği ilgi ; birbirine komşu olan iki kasabanın İstanbul 'un tam zıt iki ucunda da olsa birlik ve beraberlik içersinde olunabiliceğini göstermiştir. Ayrıca dernek yönetimi önümüzdeki sene yapılacak olan Hıdırellez Şenliğimize davet edilmiş olup , kendileri de inşaallah katılacaklarını belirtmiştir.

03 DIYAD Yönetimine Afyonkarahisar'lılar ilgilendiren bu tür organizasyonlarda Dişli Kasabası ' nın adını duyurdukları için bir kez daha teşekkür ederiz, çalışmalarının hız kesmeden devam etmelerini dileriz.

Tepecik Afyonkarahisarlılar 5. Katmer Şenliği ' nden izlenimlerimizle sizleri başbaşa bırakıyoruz











































Editör : mehmetsapmaz
dislikasabasi.com