CAMİLER CIVIL CIVIL ÇOCUKLARLA ŞENLENDİ














Yeşil Dişli'mizde önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda 4 Cami ve Kur'an Kursunda 22 Haziran - 21 Ağustos tarihleri arasında yaz kursları düzenleniyor. Camilerde cami imamları ve müezzinler tarafından beşinci sınıf ve üst sınıf öğrencilerine haftada beş gün, günde üç saat olmak üzere Kur'an-ı Kerim, Siyer, İbadet ve Ahlak dersleri veriliyor. Dersler sabah saat 9.30 da başlayıp 12'15 de sona eriyor. Ders süreleri 45 dakika olup 15 dakika ders aralarında teneffüs yapılıyor.

Kur'an Kursunda ve Camilerde görev yapan hocalarımıza Allah'tan kolaylıklar, kursiyer öğrencilerimize de toplum içinde Kur'an ahlakına yakışır, büyüklerine saygılı, dinine bağlı, vatanını ve bayrağını canından çok seven, bireyler olmalarını dileriz.

Peygamber Efendimiz bir Hadis-i Şeriflerinde ''Sizin en hayırlınız Kur'an_ı öğrenen ve öğreteninizdir.''buyuruyor. İnşallah hem öğrenen yavrularımız hem de öğreten hocalarımız bu müjdeye nail olurlar.
















































































BU YIL TÜRKİYE'DEKİ TÜM CAMİLERİMİZDE VE KUR'AN KURSLARIMIZDA UYGULANMAYA BAŞLAYAN YENİ UYGULAMA HAKKINDA AÇIKLAMALARI İÇEREN VİDEO GÖRÜNTÜSÜ HAZIRLANDIKTAN SONRA EKLENECEKTİR.











Editör : Mustafa
dislikasabasi.com