DİŞLİLİ GENÇLER MÜKEMMEL OYUNLARIYLA ÇAKICIOĞLU’NU 8-3 YENDİ (Videolar )
DİŞLİLİ GENÇLER MÜKEMMEL OYUNLARIYLA ÇAKICIOĞLU’NU 8-3 MAĞLUP ETTİ


25.BOLVADİN KAYMAK ŞENLİĞİ HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI'NDA DİŞLİLİ GENÇLER RAKİP ÇAKICIOĞLU FUTBOL TAKIMINI 8-3 LÜK NET SKORLA YENMEYİ BAŞARMIŞLARDIR.

Bugün Bolvadin Akcan Park Halı Sahada yapılan maça, Kalede Oğuz MERT (10. DK SAKAT OĞUZ ÖZCAN), Mustafa ŞEN , Ramazan KARAKOÇ, Celal AĞILÖNÜ, Muhammed ÖLMEZ , Feyyaz ÖZDEMİR (Kaptan) ilk altısıyla başlayan takımız şahane futbolla kendilerini gösterdi. Takımımız Kaptan Feyyaz ÖZDEMİR’in(3) ,Mustafa ŞEN’in(2), Ramazan KARAKOÇ’un(1), Celal AĞIÖNÜ(1), Önder GEDİK’in(1) şahane golleriyle maçı 8-3 kazanmayı başarmışlardır.

Maçın ilk dakikalarında kalecimiz Oğuz MERT rakip oyuncularının topa sert girmeleri sonucunda sakatlanarak yerini yedek kaleci Oğuz ÖZCAN'a bıraktı. Futbolcularımız ilk yarıyı 5 - 2 önde bitirdiler.

Daha sonra oyuncu değiştiren takımıza Mustafa AĞILÖNÜ, Uğur ÖZDEMİR ve Önder GEDİK dahil oldular. Bu oyuncularımızda aynı tempoyu hızlandırarak iyi bir performans sergilediler.

Takımımızda defansta adeta devleşen ve rakip hücum oyuncularına fırsat vermeyen Şebek Ramazan oldu.





























Maçlarla ilgili yapılan yorumlarda Belediye başkanımız Mustafa KARAKOÇ kendisininde Dişli Spor'da futbol oynadığını, bundan böyle spor adına güzel gelişmeleri hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde gösterecekleri azim ve kararında olduklarını vurgulayarak ;bu maç esnasında da göze çarpan önemli gelişmelerden biriside tüm maçlarda Dişlililer',in her geçen gün artan ilgileri ve gösterdikleri birlik ve beraberliklerden dolayı son derece memnun olduklarını , Dişlimiz de spor adına atılan her adımda destekçisi olacaklarını belirtti..













MAÇLA İLGİLİ FOTOĞRAF VE VİDEOLAR , MUHAMMED GENCER'İN YORUMLARIYLA İLERLEYEN SAATLERDE EKLENECEKTİR

Editör : Bulent
dislikasabasi.com