DİŞLİ SPOR SILASPORU 8-4 YENEREK YARI FİNALE ADINI YAZDIRDI( FOTO)






25.BOLVADİN KAYMAK ŞENLİĞİ HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI'NDA DİŞLİLİ GENÇLER GENE MÜKEMMEL VE AKILLI OYUNLARIYLA SILA SPOR U 8-4 MAĞLUP ETTİ




Bugün Bolvadin Akcan Park Halı Sahada yapılan maça, Kalede Oğuz MERT , Tevfik MERT, Muhammed ÖLMEZ , Feyyaz ÖZDEMİR(Kaptan) ,İbrahim TEKEŞ VE Ahmet AKYÜZ, ilk altısıyla başlayan takımız şahane futbolla kendilerini gösterdi.

Bu maça Mustafa AĞILÖNÜ'nün cezalı olması ve Şebek Ramazan ın lakaplı oyuncunun midesinde meydana gelen rahatsızlık nedeniyle kadro dışında kalmaları şanssızlıktı.

Bolvadin merkezinde sürekli bu maçlar için belediye hoperlerönden seyirci çekmeye çalışmaları ve sonuçtada namağlup olarak zirveye tırmanan Dişli'nin yüz akları Bolvadin ve çevresinden adından söz ettirmeye başlamaları spor camiası tarafından çok anlamlı bulunmasıda gurur vericiydi.

Bu maç için Dişli Spor Kulübü adına Dişli Belediyesi hoperlöründen verilen anoslar kasabalı spor severleri ilgisini çektiği ve seyirci yoğunluğunun artmasına neden olduğu görüldü.

Maça seyirci olarak gelen Belediye Başkanı Mustafa KARAKOÇ başta olmak üzeretüm Dişli , seyircilerin heyecanı maça damgasını vurduğu görüldü. Ayrıca Puan Durumu Aşağıdaki şekilde Oluştu





Maçta golleri Ahmet AKYÜZ 3, İbrahim TEKEŞ 2 ve ikinci yarıda oyuna giren Muhammed GENÇER (GENCO MUHAMMED) 3 gol atarak rakip takımı sahadan silmeyi başardıkları için ; Dişlimizin bağrından çıkan tüm Dişlili futbolcularımızı tebrik eder gözlerinden öperiz.

Maç. sonunda maçtan gelen futbolcuları ve seyircileri taşıyan Dişlili taraftarlar maç galibiyetlerini ve grup liderliğini konvoy yaparak kutladılar. Konvoy fotoğraf görüntüleri ayrıca eklenecektir.



VİDEOLAR EKLENMEYE BAŞLANDI







































3. VİDEONUN YÜKLENMESİNDEKİ SORUN AŞILDIKTAN SONRA AYRICA EKLENECEKTİR

VİDEO GÖRÜNTÜLERİ HAFIZA KARTIMIZIN 35 DAKİKA SÜRELİ NEDENİYLE KISA SÜRELERLE KESİP ÇALIŞTIRMAK ZORUNDA KALMAMIZ NEDENİYLE BAZI POZİSYONLARI KAÇIRDIK VEYA KISA SÜRELİ ÇEKİM YAPMAK ZORUNDA KALDIK

İNŞALLAH GELECEK MAÇLARDA SİPARİŞİNİ VERDİĞİMİZ 16 GB LIK (YAKLAŞIK 2 SAATLİK) HAFIZA KARTI GELDİKTEN SONRA KESİNTİSİZ VERİLMEYE ÇALIŞILACAKTIR























Editör : Bulent
dislikasabasi.com