DİŞLİ'DE RAMAZAN ÖNCESİ VE RAMAZAN AYINDAN RENKLİ İZLENİMLER (VİDEO-FOTO)






DİŞLİ'DE RAMAZAN ÖNCESİ VE RAMAZAN AYINDAN RENKLİ İZLENİMLER


kasabamızda daha önce çekilen ramazan öncesi fotoğraflarımızdan ve ramazan içerisindeki izlenimleri içeren renkli görüntüleri izleniminize sunmak istedik.

İstanbul 03 DİYAD Yönetim Kurulu tarafından bu yıl Kaymak Şenliği Futbol Turnuvası'nda rakip Bolvadin takımlarına adeta kök söktüren Dişlili Gençlerden oluşan Dişli Spor Futbol Takımımıza ve Teknik Ekibe birer gömlek ve birer kravattan oluşan hediyeyi Dernek başkanı Mustafa KODEŞ kardeşimiz tarafından verildi.

Güzel Dişlimizde göğsümüzü kabartan gençlerimize gösterdikleri ilgiden dolayı İstanbul 03 DİYAD Derneği ve Yönetim Kurulu ve Tüm Üyelerine Dişli Spor Futbol Takımımız adına Teşekkür ediyoruz.


Güzel Dişlimiz'de Ramazn Etkinlikleri Çerçevesi içerisinde Merkez DİYAD Derneğimiz İftar çadırı faaliyetlerine gece-gündüz demeden faaliyetlerine aralıksız devam ediyorlar.

Sizleri kasabamızda 26 Ağustos'ta yağan yağmur görüntüleri ve Merkez DİYAD Derneğimiz İftar çadırı faaliyetleri bünyesinde yardımseverlerimizin ve Dişli Yeni Camii'nde Teravih namazı görüntüleriyle başbaşa bırakıyoruz.





























































Editör : Bulent
dislikasabasi.com