AVRUPA'DA İLK TOPLU İFTAR YEMEĞİ (SON FOTOLAR EKLENDİ)


Avrupa'da çeşitli ülkelerde oturan Dişli'liler 5 Eylül 2009 cumartesi günü Avrupa Dişli'liler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin ( A-DDYD ) üyeleri için düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde biraraya geldiler. Avrupa'da ilk defa düzenlenen iftar yemeğine yakın olması münasebetiyle Frankfurt ve Bielefeld'de oturan ( her iki şehirde Köln'e 200 km ) A- DDYD üyeleri oldukça yüksek bir katılımla, yoğun bir ilgi göstermişlerdir. A-DDYD üyeleri için düzenlenen ve bütün üyelere açık olan bu iftar yemeği, Köln'de bravo restaurantta 46 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bu iftar yemeğine, Köln Dişli'liler gecesinde hizmet ve yardımlarını esirgemeyen Dişli'nin dostları, enişteleri ve gençleri özellikle davetliydi. Başkan İSA GEDİK'in selamlama konuşmasının ardından iftar yemeği yendi. Daha sonra üyelerin sorularına geçildi. Dernek yönetimi adına Başkan İSA GEDİK ve 2. Başkan YENER ÖLMEZ soruları cevaplayarak, istekleri not aldılar. yemekte ayrıca Frankfurt şehrinde önümüzdeki günlerde geniş bir istişare toplantısı yapılması da kararlaştırıldı. Bundan sonraki iftar yemeklerinin değişik şehirlerde, daha fazla katılım ve devamlı hale getirilmesi de istekler arasındaydı.

Mevlüt GÖCECİ ağabeyimizin eğitimin önemi hakkında yaptığı konuşmadan sonra söz alan Süleyman TAŞPINAR ağabeyimiz iftar yemeğine katılan üyelerimimize ve organizasyonu düzenleyen derneğimize teşekkür etti. Ahmet ÖZDEMİR ağabeyimiz de derneğimiz üstlenmiş olmasına rağmen, yemek masraflarını ödeyerek A-DDYD üyelerine jesttte bulundu. İftar yemeği Köln Fatihspor kulübünde üyelerimize çay verilerek sona erdi.









































































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com