PENDİK KAYMAKAMI DR.MEHMET ODUNCU'NUN 03 DIYAD ' I ZİYARETİ(FOTO)


PENDİK KAYMAKAMI DR.MEHMET ODUNCU'NUN 03 DIYAD ' I ZİYARETİ

24 Eylül 2009 tarihinde Pendik Kaymakamlığı'na atanan Bolvadin doğumlu Sn. Dr. Mehmet Oduncu ; 03 DIYAD Yönetim Kurulu tarafından kendisine yapılan daveti kırmayarak bugün (08 Kasım 2009) sabahı derneğimize kahvaltıya gelmiştir.

Dernek merkezinde yapılan kahvaltıya aynı zamanda İstanbul ve çevresinde yer alan derneklerin başkan ve yönetim kurulu başkanları ile AFSİAD ile birlikte çeşitli görevlerde bulunan hemşerilerimiz de katılmıştır. Sabahın erken saatlerinden itibaren hummalı bir şekilde başlayan hazırlıklar sonucunda yapılan bükme ve katmer ile yapılan kahvaltı tüm katılanlar tarafından tam not almıştır.

Kaymakam Dr.Mehmet Oduncu ' nun yaptığı açılış konuşması ile başlayan ve ardından katılan hemşerilerimizin kendini kısa cümleler ile tanıtması şeklinde devam eden toplantı kahvaltı ile devam etti ve kahvaltının ardından ; 21 Kasım 2009 tarihinde yapılacak olan "EGEBİR GECESİ" ' ne Afyonkarahisarlılar olarak nasıl bir katılım gerçekleştirileceği istişare edildi.

Ardından 03 DIYAD 'ında içinde bulunmak istediği "Afyonlular Federasyonu" ' nu kurmak için ne gibi çalışmalar yapılması gerektiği, nasıl bir yol izlenmesi gerektiği değerli dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından müzakere edilmiştir.

Böyle güzel bir ortamın oluşmasını sağlayan başta 03 DIYAD Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine , bükme ve katmerlerde emeği geçen hanım kardeşlerimize sitemiz ve kasabamız halkında teşekkürü borç biliriz.


Pendik Kaymakamı Dr. Mehmet Oduncu'nun özgeçmişi

1962 yılında Afyon’un Bolvadin İlçesinde doğdu. 1985 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1986 yılında İzmir Valiliği’nde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Ordu-Kumru, Ankara-Keskin ilçelerinde vekil Kaymakamlık görevlerinden sonra 1989 yılında Kaymakam Adaylığı kursunu tamamlayarak Balıkesir’in Balya İlçesine atandı. Sırasıyla Denizli-Baklan, Kastamonu-Şenpazar, Mardin-Ömerli, Kütahya–Emet, ilçelerinde Kaymakam olarak çalıştı. Beş yıl süre ile çalıştığı Sivas Vali Yardımcılığından sonra Bakanlık Hukuk Müşaviri olarak atandı.

2005 yılından beri Bakanlık Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak çalışdı. Bir yıl süre ile İngiltere’de yabancı dil ve mesleki eğitim aldı. Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans ve doktora eğitimlerini tamamladı.

İyi derecede İngilizce bilen Sayın Dr.Mehmet ODUNCU, evli ve üç çocuk babasıdır.

Yapılan Kahvaltılı toplantıya katılan hemşerilerimizin isimleri aşağıda yer almaktadır

Numan Benek (Darıca Afyonkarahisarlılar Dernek Bşk.) , İsmail ÖZEK (Darıca Afyonkarahisarlılar Dernek Bşk.Yrd.) , Metin SÖYLEMEZ (Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclisi Üyesi) , Mustafa AKYOL (Sinanpaşa İlçesi Çobanözü Der.Kurucu Bşk) , Gökhan AKYOL (Sinanpaşa İlçesi Çobanözü Der.Yün.Kur.Üyesi), Sedat Çetinkaya (Tepecik Büyükçekmece Afyonkarahisarlılar Dernek Bşk.) , Salih BOYRACI (Tepecik Büyükçekmece Afyonkarahisarlılar Dernek Bşk.Yrd.) , Faruk Türkmenel (Haydarlı Kültür ve Day.Der.Bşk) , Burhan ERHAN (Haydarlı Kültür ve Day.Der.Üyesi) , Mehmet YILMAZ (Afyon Kayadibi Köyü Der.Başkanı) , Erdoğan SEVİM (Afyon Kayadibi Köyü Der.Bşk.Yrd) , Gökhan OTURSUN (Dinarlılar Derneği Başkanı) , Ahmet KILIÇASLAN (Şuhut Kültür ve Dayanışma Der.Başkanı), H.İbrahim DORUKLU (Şuhut Kültür ve Dayanışma Der.Yön.Kur.Üyesi) , İlyas SEÇEN (Bağcılar Yeni Afyonkarahisarlılar Der.Bşk.Yrd.) , Serkan AKAN (Bağcılar Yeni Afyonkarahisarlılar Der.Üyesi) , Abdülkadir Süllüoğlu (Kartal 15.Noteri) , Halil Güler (Kanal 3 tv Marmara Bölge Tem.) , Hüseyin Çelik )Kamu Görevlisi) , Naci BÜYÜR (İst.Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı) , Süleyman Nacak(İst.Afyonkarahisarlılar Derneği) , Şükrü Şahin (İst.Afyonkarahisarlılar Derneği) , Ali Nurdoğan (İstanbul Afsiad Yön.Kur.Üyesi ve EGEBİR Yön.Kur.Üyesi) , Kamil AY (İstanbul Afsiad Genel Başkanı) , Seçkin KÖSE (İstanbul Afsiad Genel Sekreteri) ve Mustafa Mühsürler (İstanbul Afsiad Onursal Başkanı)

Yapılan kahvaltılı toplantıdan izlenimlerle sizleri başbaşa bırakıyoruz

(Fotoğraf makinasında oluşan tarih sorunu nedeniyle fotoğraflarda 09/11/2008 tarihi çıkmıştır. Fotoğraflar 08 Kasım 2009 tarihine aittir.)


































Editör : admin
dislikasabasi.com