Özel Güvenlik Görevlisi Alimi Ile Ilgili Duyuru
Kasabamiz halkindan olan halen Usak Ili’nde çalisan Selamet UÇAR kardesimizin Usak ilinde duyurusu yapilan 56 Özel Güvenlik Görevlisi Alimi ile ilgili sitemiz ziyaretçilerine iletilmesi için göndermis olduklari duyuruyu sizlere iletiyor, duyarliliklarindan dolayi kendilerine tesekkür ediyoruz.


Halen Usak ilinde bulunan ÖZEL HAS GÜVENLIK SIRKETI’ne degisik kurumlarda veya isyerlerinde görevlendirilmek üzere özel güvenlik görevlisi olarak çalismak isteyenler için;

ÖZEL SARTLARI:
1-21-30 Yaslari arasinda Olmak
2-Elinde güvenlik sertifikasi bulunmak
3-Lise Mezunlari Silahli (Açik yerlerde)Özel Güvenlik Görevlisi olarak .
4-Ortaokul Mezunlari Silahsiz (Kapali yerlerde) Özel Güvenlik Görevlisi olarak
5-Basvuru sahiplerinin Güvenlik Sertifikalari olmasi gerekli(Elinde belge olmayanlara istekleri halinde ; sirket tarafindan kurs sonunda güvenlik sertifikasi verilecek.)
6-Mali sorumluluk sigortasi olanlar.

Yukarida belirtilen sartlari okuyarak daha genis bilgileri asagida yazili telefonlardan alabilirler.



ÖZEL HAS GÜVENLIK SIRKETI TELEFON :0276 227 81 16

ÖZEL GÜVENLIK MÜDÜRÜ TELEFON :0555 692 38 09


SELAMET UÇAR TELEFON :0276 223 38 60

Editör : Bulent
dislikasabasi.com