RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN (VİDEOLAR ve FOTOĞRAF)


RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN


Bir Ramazan Bayramını daha hep birlikte idrak etmenin mutluluğu içindeyiz.Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan bayramlar, kaynaşmanın en yoğun şekilde yaşandığı, kardeşliğin canlandığı, sevinç ve kederlerin paylaşıldığı günlerdir. Bayramlarda dargınlıklar, küskünlükler unutulup, tartışmalar, kavgalar, kısacası bütün olumsuzluklar bir tarafa bırakılır.

Onun için bayram günlerinin ve birbirimizin kıymetini iyi bilelim. Bu günleri, olumsuzlukları sonlandırmak için bir fırsata çevirelim. Birbirimizi daha iyi anlayabilmek, hoşgörü, sevgi ve saygı ortamını güçlendirmek için vesile sayalım.

Bu vesileyle, kasabamızdaki ve gurbetteki tüm hemşerilerimizin, İslam dünyasının Ramazan Bayramını bir kez daha tebrik ederiz. Ve bu mübarek günlerin, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk getirmesini Allah'tan temenni ederiz.





www.dislikasabasi.com Ekibi







DİŞLİ'DE RAMAZAN BAYRAMI 1 2010




DİŞLİ'DE RAMAZAN BAYRAMI -2- 2010



DİŞLİ'DE RAMAZAN BAYRAMI 3 2010



DİŞLİ'DE RAMAZAN BAYRAMI 4 2010





BU SABAH BAYRAM NAMAZINDA ARAMIZDA KASABAMIZA DAVET EDİLEN PAKİSTAN'DAN KARDEŞLERİMİZ MİLLİ GİYSİLERİYLE ARAMIZDAYDI.

BAYRAM NAMAZINDA DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN TÜRKİYE ÇAPINDA YAPTIKLARI YARDIM ÇAĞRISINA BİNAEN BİLAL-İ HABEŞİ CAMİİ İMAM HATİBİ MEHMET SAPMAZ HOCAMIZ YAPTIKLARI ETKİLİ YARDIM ÇAĞRISI SONUCUNDA SADECE BİLAL-İ HABEŞİ CAMİİ'NDE 2.580 TL (İKİ MİYAR BEŞYÜZ SEKSEN TL) TOPLANMIŞTIR.


DİŞLİ'DE BİLAL-İ HABEŞİ CAMİİ'NDE BAYRAMLAŞMA GÖRÜNTÜLERİ ÖĞRETMEN BÜLENT GÜVENİR TARAFINDAN YÜKLENMESİ BİTİRİLMİŞ OLUP VE İSTANBUL'DA ADMİN İBRAHİM YILDIRIM TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN BAYRAMLAŞMA VİDEO GÖRÜNTÜLERİ HAZIRLANMAKTA OLUP , BUGÜN EKLENMEYE ÇALIŞILACAKTIR

























































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com