Ferhat GÖÇER'in Ailesiyle Yapılan Röportaj ve Yakın Geçmişe Yolculuk (Video)





Geçtiğimiz Aylarda Bir Seminer İçin Afyonkarahisar’a Gelen Tanınmış Sanatçı Ferhat GÖÇER ‘in Babaları İbrahim Halil GÖÇER Bey ve Annelerini Misafir Ettik. Daha Önce Çalıştığım Şanlıurfa İli Bozova İlçesi Yaylak Beldesi’nde Belediye Başkanı Olarak Görev Yapan ve Aynı Zamanda Emekli Öğretmen Olan Anne ve Babalarının Evlerine Misafir Olmuş ve Kendileri Bizlere İkramlarda Bulunmuşlardı.

Kendileri Afyonumuza Geleceklerini Bize Bildirdiklerinde Afyonkarahisar Girişinde Ailecek Karşıladık. Kendileriyle Tekrar Eski Anılarımızı Tazeleme ve Kendilerini Konuk Etme Fırsatı Bulduk.

Kendileri Bizi Tekrar Şanlıurfa’ya Davet Ettiler Bizim Aracılığımızla Güzel Dişlili Hemşehrilerimize Değerli Sanatçı Ferhat GÖÇER ‘in ve Kendilerinin Selamlarını İletmemizi Rica Ettiler.

Bizlerde Tekrar Kendilerine Teşekkürlerimizi ve Değerli Sanatçı Ferhat GÖÇER Bey’e Güzel Dişlimiz’den Selam ve Saygılarımızı İletiyor, Sizleri Sanatçı Ferhat GÖÇER ‘in Kıymetli Babaları İbrahim Halil GÖÇER Bey ve Kıymetli Anneleriyle Afyonkarahisar İkbal Hotel'de Yaptığımız Röportajla Başbaşa Bırakıyoruz.








ÜNLÜ SANATÇI FERHAT GÖÇER'İN ANNE VE BABASYLA YAPILAN RÖPORTAJ 21/03/2010 - I






Kasabamız Çarşı Camii'nde Bundan Yaklaşık 5 Yıl Önce Yapılan Video Çekiminde Pek Çoğumuzun Yakından Tanıdığı Değerli Şahsiyetlerinde Olduğunu Görmek Zamanın Bizlerden Neleri Alıp Götürdüğünü ve Geçmişteki Çocukların Büyüdüğünü Genç Olduğunu Yetişkinlerin de Biraz daha İhtiyarladığını Bir Defa Daha Görmüş Olduk.

Aramızdan Ayrılan Bu Güzel İnsanları İzlediğimizde İnsanın Aklına :__Bir Varmış Bir Yokmuş...Kimler Gelmiş Kimler Geçmiş...Daha Sonra Kimler Geçecek...Demeden de Edemiyoruz.....

Yakın Geçmişteki Bir Kadir Gecesi Anımızla Sizleri Başbaşa Bırakıyor .. Bundan Sonraki Haberlerimizde Yakın Tarihimizden Anılarımızı Sunmak Dileğiyle, Hoşça ve Sağlıcakla Kalın Diyoruz....




DİŞLİMİZ'DE YAKIN GEÇMİŞTEKİ ANILARIMIZ 1/ 2005





Editör : Bulent
dislikasabasi.com