DİŞLİ'DE KARNE VE KAR SEVİNCİ (KAR FOTOĞRAFLARI DA EKLENDİ)


KAR YAĞIŞI ARALIKLARLA DEVAM EDİYOR
"GURBETTEKİ DİŞLİLİLER HAYDİ ARAPAŞINA BUYURUN !"




2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı I. dönemi bu gün 28/01/2011 tarihinde sona erdi. Kasabamızdaki her iki ilköğretim okulundaki öğrenciler dönem sonunda aldıkları karneler ve çoğunun beraberinde aldıkları başarı belgeleriyle perçinlediler.

Karne sevinci yaşayan her iki ilköğretim okulumuz öğrencilerimize , öğretmenlerimize ve öğrenci ailelerine sömestri tatilleri hayırlı olsun dileklerimize iletir , tatillerini kazasız-belasız ve verimli geçirmelerini dileriz.

Kasabamızdaki ve Türkiye'de öğrenim gören tüm öğrencilerimizin tatilde de çalışma temposunu bozmadan bolbol kitap okumalarını geçmiş dönemde işledikleri konuları tekrar ederek, işledikleri konularla ilgili testleri çözerek bilgilerinin kalıcığını sağlamalarında ve katılacakları SBS ve LYS sınavlarında çok önemli fayda sağlayacaklarını bir defa daha hatırlatırız.



DİŞLİ'DE AKŞAM SAATLERİNDE BAŞLAYAN KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ ARTTIRARAK DEVAM EDİYOR


Kasabamız ve çevresinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı 21.00'den sonra etkisini arttırmaya başlayan kar sabah saatlerinde her tarafı bembeyaz örtüye bürüyen kar 29/01/2011'de hafif şekilde devam ediyor.

Kar yağışının sabaha kadar bu şekilde yağması durumunda her tarafta bereketin habercisi kar görüntülerinin yüzleri güldüreceğini tahmin ediyoruz.



























































































































































Editör : Bulent
dislikasabasi.com