FATİH CAMİİ'NDE KUR'AN ÖĞRENENLERİN , CEMAATE PİDE İKRAMI (Fotoğraf Eklendi)




Dişli Fatih Camii'nde kış mevsiminde her gece düzenlenen Kur'an-ı Kerim öğretme kursunda ,Muhammed SÖNMEZ, Recep TEKEŞ ve Lütfi AYDIN kardeşlerimizin hazırlık çalışmaları sonunda Kur'an-ı Kerim'e geçmeleri nedeniyle Fatih Camii cemaatine pide ikramında bulundular. Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenen gençler: hocaları Mustafa PETEK'e teşekkür ederek mutluluklarını dile getirip; kendileri diğer gençlerin de en kısa zamanda Kur'an-ı Kerim öğrenmelerini, uzun kış gecelerinde ve boş vakitlerinde kahve köşelerinde oyun masalarında ömrünü heba etmeyip Zamanını en faydalı bir şekilde değerlendirsinler tavsiyesinde bulundular.


Kur'an-Kerim okumanın fazileti hakkında Peygamberimiz şöyle buyuruyor: ''Kim Kur'an-ı Kerim'i okur ve onunla amel ederse, kıyamet günü onun anne ve babasına öyle bir taç giydirilir ki, onun aydınlığı dünyada evlere vuran güneş ışığından daha parlaktır. Artık siz bununla amel edenin sevabını hesap edin.''

Kasabamız Bilal-i Habeşi Camii'nde de bu güzel gelenek yaz kur'an kursu yanında 5-6 yıldan bu tarafa yetişkinler için kış mevsiminde her gece devam ettiren Mehmet SAPMAZ Hocamızdan da Allah razı Olsun diyoruz.





















Editör : Mustafa
dislikasabasi.com