MANİSA' DAKI DİŞLİLİ KARDEŞLERİMİZİN 2010 YILI PİKNİK ETKİNLİĞİ (Foto)


Manisa ' da ikamet etmekte olan dişlili kardeşlerimizin 2010 yılında baharın gelmesiyle birlikte düzenlemiş olduğu piknik etkinliği daha önceki senelerde gidilen yerlerden farklı bir yer seçilerek Yoğurtçu Kalesi diye bilinen mesire yerinde yapılmıştır.


Piknik alanının Yoğurtçu Kalesi olarak seçilme nedeni buraya daha önce piknik yapmak için gelen köylü kardeşlerimizin burasının tarihi bir geçmişi olduğunu ve görülmeye değer bir yer olduğunu söylemeleri buraya geldiğimizde gerçektende kale içerisinde çok güzel yerler gözlemledik. Bu kale MANİSA merkeze 20 km. uzaklıkta olup kalenin yapılış yılı kesin olarak bilinmemekle birlikte 12.yüzyıl sonları veya 13.yüzyıl başlarında yapılmış olduğu düşünülüyor.

Bu seneki yapılacak olan piknik yeri ve tarihini önümüzdeki günlerde yapılacak olan toplantıda alınan kararlarla belirlenecektir.

Piknikte çekmiş olduğumuz görüntüleri izlenimlerinize sunuyoruz

DUYURU

6 yıldır Dişli için çalışan sitemiz , kadrosuna yeni bir editör daha katarak haber ağını genişletmiştir. Manisa ' da ikamet etmekte olan hemşerilerimizin yaptığı etkinliklerin , düğünlerin ve güncel haberlerini, siz ziyeretçi ve üyelerimize ulaştırmak görevini Bekir TEKEŞ kardeşimiz üstlenmiştir. Manisa ' da ikamet etmekte olan hemşerilerimiz haberler için kendisine müracaat edebilirler.

Bekir TEKEŞ
0546 204 51 09

İlk haberini yapan Bekir TEKEŞ ' e ziyaretçilerimiz ve site ekibi adına hoşgeldin der, editörlük hayatında başarılar dileriz.












































































Manisa ' daki dişlili kardeşlerimizin yapmış olduğu bu piknik neşe ve dostluk içinde geçmiştir. Akşam saatlerinde piknik alanı temizlenerek Manisa ' ya dönülmüştür.
Editör : Bekirtekes
dislikasabasi.com