MANİSA'DA YAPILACAK OLAN 2011 YILI PİKNİK DUYURUSU


Manisa ' daki dişlililer olarak geleneksel hale gelmiş olan "Baharı Karşılama Pikniği" daha önceleri mayıs ayında Hıdrellez'den sonraki bir tarihte yapılmaktaydı. Bu sene bazı nedenlerden dolayı 24/04/2011 tarihinde yapılması kararı alınmıştır.

Piknik için Tilki Süleymaniye Köyü girişinde bulunan Çamlık Park olarak bilinen mesire yeri seçilmiştir. Pikniğimize bütün kasaba halkımız ve gurbetteki diğer bütün dişlili kardeşlerimiz davetlidir.

Piknik için otobüsler tutulacaktır. Gitmek isteyen kardeşlerimizin en geç 20/04/2011 tarihine kadar Manisa Dişli Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer GEDİK'e bilgi vermeleri önemle duyurulur.

Ömer GEDİK
cep:0544 643 0706 veya 0541 516 7319

Çamlık Park piknik yerinin kısaca tarifi; Manisa Akhisar yolu üzerinde Yavaşlar Vergi Denetimi binasını geçtikten 300 metre sonra sol tarafa yol dönmektedir. Bu yolu döndükten sonra 3 km. gidilir ve yol iki'ye ayrılır. Bu yol ayrımında Çamlık Parka gider levhası bulunmaktadır. Levhanın gösterdiği yoldan 2 km. daha ilerlendikten sonra piknik yerine varılır. Piknik yerinin Manisa'ya olan toplam uzaklığı 13 km'dir.

Piknik yapmak için seçilen mesire yerinden birkaç fotoğraf çekilerek izlenimlerinize sunulmuştur. Şimdiden herkese iyi eğlenceler.
























Editör : Bekirtekes
dislikasabasi.com