03 DIYAD ' DA BAYANLARA SAĞLIK EĞİTİMİ YAPILACAKTIR (KASABA VİDEOSU)


03 DIYAD ' DA BAYANLARA ÖZEL SAĞLIK EĞİTİMİ YAPILACAKTIR

03 DIYAD Yönetim Kurulu tarafından daha önceki toplantılarda kararı alınan, dernek merkezinde eğitim faaliyetleri yapılmasınin ilk adımı 29 Nisan 2011 Cuma günü Saat 13:00 - 15:00 saatlerin arasında "Bayanlara Sağlık Eğitimi" ile yapılacaktır.

Marmara Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde ebe olarak görev yapan Nazmiye YILDIRIM, hemşire olarak görev yapan Selma Zengin ve oda arkadaşı Hatice hemşire tarafından verilecek olan eğitim "Meme Kanseri" üzerine olacaktır.

Akciğer kanserinden sonra, dünyada görülme sıklığı en yüksek olan kanser türü olan hastalıktır. Her 8 kadından birinin hayatının belirli bir zamanında bu hastalığa yakalanma riski vardır. Erken teşhisin çok önemli olduğu bu kanser türü hakkında yapılacak olan bu eğitime tüm bayan hemşerilerimiz davetlidir.

03 DIYAD YÖNETİM KURULU

KASABAMIZDAN GENEL GÖRÜNÜM FOTO VE VİDEO

03 DIYAD Başkanı Mehmet Ali Özkaran, Bolvadin'de yapılan açılışlara katılmak için gittiği kasabamızda , 42 dakika boyunca dolaşarak sokak sokak video görüntüsü çekmiştir. 10 dakikalık parçalar halinde bu videoları 4 parça olarak izlenimlerinize sunuyoruz. Videolar birbirinin devamı şeklindedir.


DİŞLİ KASABASI GENEL GÖRÜNÜM - 1


DİŞLİ KASABASI GENEL GÖRÜNÜM - 2


DİŞLİ KASABASI GENEL GÖRÜNÜM - 3


DİŞLİ KASABASI GENEL GÖRÜNÜM - 4



















Editör : admin
dislikasabasi.com