03 DIYAD 6. HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ (FOTO)


03 DIYAD 6. HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

24 MAYIS 2011 KANAL 3 YAYIN DUYURUSU

03 DIYAD tarafından geleneksel olarak yapılan HIDIRELLEZ ŞENLİKLERİNİN 6. sı 15 Mayıs 2011 Pazar günü Pendik Emirli Köyü Piknik alanında gerçekleştirildi.

Bu sene havaların bir türlü ısınmamasından dolayı şüphe içinde başlayan gün, bölgede sabah saatlerindeki yoğun sis nedeniyle biraz daha da artsa da , saatler ilerledikçe hava açtı ve yüksek bir katılım ile piknik yapıldı.

Gerek kendi imkanları ile gelen gerekse de derneğimiz tarafından sağlanan otobüslerle piknik alanında akın eden hemşerilerimiz sorunsuz bir şekilde pikniklerini tamamladılar.

Bu piknikte öne çıkan ayrıntılar ; Üsküdar Belediyesi tarafından kurulan platform , ses düzeni, hamak ve hasırlardı. Daha önce yaşanan yer ve ses problemi de bu şekilde aşılmış oldu.

Sunuculuğunu Sezai Sapmaz tarafından yapılan pikniğe ; Dişli Belediye Başkanı Mustafa Karakoç, AFYONMADEF Başkanı İlyas Seçen, Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanı Numan Benek, Tepecik Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanı Salih Boyracı, Meteroloji İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, İstanbul 1. Bölge MHP Milletvekili adayı Umur Arıkan katılmıştır.

Oyunların , hediye çekilişlerinin ve kasabamızdan gelen müzik ekibi eşliğinde oyun havasının bol olduğu piknik güzel görüntülere sahne olmuştur.Pikniğe emeği geçen tüm 03 DIYAD Yönetimine, görevlilere , gençlerimize tek tek teşekkürü sitemiz ve hemşerilerimiz adına borç biliriz.

24 MAYIS 2011 KANAL 3 YAYIN DUYURUSU

Pikniğimiz ; Kanal 3 ' de 24 MAYIS 2011 tarihinde saat 14:00 'de "PERİ KIZI" programında yayınlanacaktır.


Piknikte hediye verilen saatlerden almak isteyen hemşerilerimiz derneğe isimleri yazdırırlarsa , gelecek talep kadar saat yaptırılacaktır.

Piknikten görüntüler

















































































































































































































































































































Editör : admin
dislikasabasi.com