PROF. DR. VEYSEL EROĞLU DİŞLİ'DE COŞKUYLA KARŞILANDI (4.VİDEO EK)



Çevre ve Orman Bakanı Hemşehrimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu Kasabamız halkı tarafından Dişli'ye girişinde konvoy oluşturularak, davul zurna eşliğinde karşılandı. Eroğlu Özburun'dan gelirken Özburun - Dişli Yolunda, Sağır Süllünün Sabrinin Süllü Solmaz, Belediyenin önündeki köprüde Vanlıların Mustafa'nın Metin Gümüş kurban kesti.


Ak Parti binası önünde Havai fişek ve kasaba halkının sevgi seliyle konuşmasına başlayan Eroğlu; Ak Parti Hükümeti döneminde Kasabamıza yapılan ve yapılmakta olan hizmetleri anlattı.

Bizim toprağın çocuğu Eroğlu'nun konuşmasından sonra Dişli Ak Parti Belde Başkanı Sait Şişik Bakana teşekkür ederek çiçek verdi. Kooperatif ve Uluyol Çeşmesi arasındaki 2 Km. yolun Asvaltlanması, çöp arabası ve çöp konteyr hibe edilmesi için proje sundu. 03 DİYAD İstanbul Derneği adına Mehmet Tekeş; içme suyu aspes borularının kanserejon yapması nedeniyle yenilenmesi için proje sundu. Merkez Dişli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına Mürüvet Şişik; Bakan Eroğlu'na Kasabamıza yapılan hizmetler için teşekkür ederek çiçek verdi. Bolvadin - Emirdağı Karayolu istikametinde Bolvadin organize sanayi Bölgesine aktarımı yapılacak olan ''Doğalgaz Hattından kasabamızın da yararlandırılması evlere doğalgaz verilmesi için Proje sundu. Eroğlu Vatandaşları selamlayarak kasabamızdan ayrıldı.


ÇEVRE BAKANIMIZ VE DİĞER MİSAFİRLERİN MUHTEŞEM VE COŞKULU KALABALIKLA KARŞILANMASI VİDEOSU YAYINLANIYOR


ÇEVRE VE ORMAN BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU DİŞLİMİZDE


ÇEVRE VE ORMAN BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU DİŞLİDE 2


ÇEVRE VE ORMAN BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU DİŞLİ'DE


ÇEVRE VE ORMAN BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU DİŞLİ'DE 4



































































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com