03 DIYAD ÇANAKKALE ' DE ŞEHİT DÜŞEN ATALARINI ZİYARET ETTİ (FOTO)


03 DIYAD ÇANAKKALE ' DE ŞEHİT DÜŞEN ATALARINI ZİYARET ETTİ

1. VE 4. OTOBÜS RESİMLERİ

YÖNETİM KURULU DUYURUSU


Sitemizden daha önce duyurusu yapılan Üsküdar Belediyesi tarafından desteklenen "03 DIYAD ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ GEZİSİ" 04 Haziran ' ı 05 Haziran ' a bağlayan Cumartesi gecesi başladı ve 05 Haziran Pazar Saat 19:00 ' da dernek önünde tamamlandı.

Yapılan geziye hemşerilerimiz yoğun katılım gerçekleştirmiş ve 4 otobüs tamamen dolmuştur. Gece 00:30 ' da 4 otobüsümüz hareket etmiş ve sabah kahvaltısında Eceabat ilçesinde olunmuştur. Ardından her otobüse ayrı ayrı tahsis edilen rehberler eşliğinde Gelibolu Tarihi Yarım Adası turu başlamış ve yaklaşık olarak 6 saat süren turun ardından öğle yemekleri yenmiş ve tekrar İstanbul ' a dönüş gerçekleşmiştir.

Geziye katılan ve Ecdadını ziyarete giden ve tarihine sahip çıkan tüm hemşerilerimizi derneğimiz ve hemşerilerimiz adına tebrik ederiz.

YÖNETİM KURULU DUYURUSU

Göreve geldiğimiz Mart ayından itibaren Yönetim Olarak elimizden geldiği kadar faaliyet ve derneğimizde düzenlemeler yapmaktayız. Son olarak da başarılı bir şekilde "Çanakkale Gezisi" ' ni gerçekleştirdir.

Ancak üyelerimizden yeterli desteği alamamaktayız. Bunun neticesi olarak 30 Haziran 2011 tarihinden sonra aidatları tam olmayan üyelerimiz ile aidat ödemeyen üyelerimiz arasında uygulamalarımız aynı olmayacaktır. Üyelerimizden ricamız ; daha önce istenen evraklarını tamamlamaları ve aidatlarını tam olarak ödemeleri.

YÖNETİM KURULU



















































































































































































































Editör : admin
dislikasabasi.com