DISLI'NIN IÇME SUYU ÇÖZÜME KAVUSUYOR



Disli Ak Parti Yönetim Kurulu Tarafindan Yapilan Rutin Toplantida;

1. Kasabamizin içme suyu problemi gündeme alinmis olup, Bolvadin Ilçesi Ak Parti teskilati ile birlikte Disli'nin ve Bolvadin'in içme suyu probleminin çözülmesi için DSI Genel Müdürü Akif ÖZKALDI Beye talepte bulunulmus olup, görüsmeler olumlu sonuç vermistir. Çay ilçesine yapilacak olan barajdan Disli Kasabasi ve Bolvadin'e içme suyu saglanacak. Böylelikle belediyemiz içme suyu için aylik 10 - 15 bin Lira ödemekte oldugu elektrik faturasindan kurtulmus olacaktir.


2. Tarimsal Kalkinma Kooperatifinin Baskani Galip GÜMÜS tarafindan partimizin yönetimine Il özel Idaresi kaynakli süt tanki alinmasi talepleri dogrultusunda Ak Parti Il Genel Meclis üyesi Dervis AYNACI ile yapilan çalisma sonucu il özel idareden 2 Tonluk süt tanki tarimsal kalkinma kooperatifine kazandirildi.


3. Disli Toprak Su kooperatifi ile birlikte kooperatifin ihtiyaçlari konusunda 20 Aralik 2011 tarihinde yapilan istisarede kooperatifin müracaat ettigi Kocayar, Kirikminare ve Deve yolu mevkilerindeki son kisim yagmurlama sisteminin bu yil sezon baslangicinda çiftçilerimizin hizmetine geçmesi için DSI Genel Müdürü Akif ÖZKALDI ile görüsülerek sezon baslangicina yetistirilmesi için söz alindi.


Kasabamiza kazandirdigimiz hizmetlerde bize her zamana destek olan Orman ve Su Isleri Bakani Veysel EROGLU'na, DSI Genel Müdürü Akif ÖZKALDI'ya Disli halki adina tesekkür ederiz.


Sait SISIK

Disli Ak Parti Yönetim Kurulu Baskani





Editör : Mustafa
dislikasabasi.com