Orta Öğretim Kurumlarına Giriş Sınavı (OKS) Yapıldı.Çevremizden İzlenimler
İlköğretim okulu 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı,Fen Liseleri,Polis Koleji,Anadolu Öğretmen Liseleri ,Anadolu Liseleri , Anadolu Kız Teknik ve Anadolu Erkek Teknik Liselerini kazanabilmeleri için Türkiye genelinde İlköğretim son sınıf düzeyinde 811 bin 533 adayın katılacağı Ortaöğretim Kurumları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (OKS) Bu gün yapıldı.
Sınavda öğrencilerin en çok Matematik ve Fen Bilgisi sorularında zorlandıklarını,Türkçe ve diğer sorularda zorlanmadıkları ifade ettiler.Afyon İl Merkezindeki sınav merkezlerinde Kasabamızdan her iki ilköğretim Okulumuzdan yaklaşık elli öğrencinin ve kasabamızdan olupta Afyonkarahisar'da ikamet eden hemşehrilerimizin son sınıfta okuyan öğrencilerinin de katıldığı sınavın serin havada geçmesi öğrencilerimiz için bir avantajdı.
Sınava Giren Tüm Öğrencilerimizin hayırlı ve başarılı sonuçlar alması dileğimizle;Afyon'dan sınav öncesi ve sonrası izlenimlerimizle sizleri başbaşa bırakıyoruz.




Afyon Fevzi Çakmak İ.Ö.Okulunda Öğrenciler Sınav Salonuna Giderlerken




Dişlimizin Geçmişte Tanıdığı Delikanlılarından Hayati GENCER (Satılmış'ın Hayati) ve Ali ÇELİK'te (Hicazi Çavuş'un Ali) çocuklarını bekleyenler arasındaydı





Tatilde Site sakinlerinden Dişlili Hemşehrimiz Emekli Öğretmen Ali SALMAN torunuyla,Sami SOLMAZ (Anafartalar An.Lisesi Müdürü)ve Kardeşi Hicazi SOLMAZ yolboyu yürüyüş yaparlarken


Dişli Tepemizden Bahar Sonu Manzarası





Dönem Sonu Dişli Tepemizdeki Kır Gezisinden İzlenimlerimiz





Anasınıfı Öğrencileri




Editör : Bulent
dislikasabasi.com