03 DIYAD ' DA YAPILAN KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ(FOTO)


03 DIYAD ' DA YAPILAN KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Erkekler Programı Resimleri Eklendi

Kutlu Doğum Haftası 1989 yılından beri kutlanmaktadır. Hepimizin bildiği gibi Peygamberimizin dünyayı teşrifleri olan Mevlid-i Nebevi asırlardır milletimiz tarafından ‘Mevlid Kandili’ olarak kutlanmaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı, yüzyıllar önce bir ilim ve kültür bayramı şeklinde kutlanan mevlid geleneğini canlandırmayı amaçlamış, bu düşünce ile de Peygamberimizin doğum gününü içine alan haftayı, "Kutlu Doğum Haftası" olarak ilan etmiştir.



03 DIYAD olarak ; gönüllerin efendisi , alemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) ' yı anmak için program düzenlemiştir.

ERKEKLERE ÖZEL PROGRAM

Erkeklere özel program 22 Nisan 2012 (Pazar) tarihinde Saat 14:00 ile 16:00 arasında dernek merkezinde gerçekleştirilmiştir. Kur'an-i Kerim okunması , kutlu doğum haftası ile ilgili konuşmalar ve çocuklarımızın şiir okumasu ile gerçekleşen programa Kaynarca Merkez Camii imamı konuşmacı olarak katılmıştır.















































BAYANLARA ÖZEL PROGRAM

Bayanlara özel program 21 Nisan 2012 (Cumartesi) tarihinde Saat 14:00 ile 16:00 arasında dernek merkezinde gerçekleştirilmiştir. Kur'an-i Kerim okunması , kutlu doğum haftası ile ilgili konuşmaların, şiirlerin okunduğu ve bilgi yarışmasının yapıldığı programda katılımcılara hediye dağıtımı yapılmıştır.














































Editör : ibrahimy
dislikasabasi.com