Yaz Mevsimiyle Birlikte Çevremizden İzlenimler (Fotoğraflı)
Kasabamızda yaz mevsimiyle birlikte ani bastıran aşırı sıcaklar, arpaların erkenden olgunlaşmalarına neden oldu. Aşırı sıcaklar beraberinde yaz yağmurlarını da getirdi. Bu yağışlar özellikle azda olsa buğdaylarda, yeşil sebzelerde, pancar, haşhaş, fiğ, mercimek gibi ürünlerde olumlu yönde etkilemiştir.

Kasabamızda hayvancılık tarımı yapan vatandaşlarımızın ot ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için,çoğunluğu patpat ve diğer araçlarla otlarını biçtikleri de gözlerden kaçmadı.






Ayrıca tüm yurtta olduğu gibikasabamız okullarında da 2005-2006 öğretim yılı 19 Haziran Pazartesi günü sona erecektir. İlköğrtetim okulu 5. sınıfından 6. sınıfa geçecek öğrenciler 5 yıl bir öğretmenle eğitim öğretim ortamından branş öğretmenlerinin eğitim verecekleri II. kademeye geçmeleri sonucu sınıf öğretmenlerine veda günü düzenlediler. Okullarımızda 8. sınıfından mezun olan öğrencilerimizde aynı şekilde okulları bünyesinde İlköğretim Okullarına veda günleri tertip etmişler ,kendilerine özgü bükmeli,börekli,pastalı değişik etkinlikler yaparak ,kısa oyunlu,müzikli eğlenler içeren gösteriler sunarak misafirlerle birlikte hoşça vakit geçirmişlerdir.





Tüm mezun olan öğrencilerimizin gelecekte hayırlı ve başarılı bir eğitimin onların olmasını temenni eder sizleri izlenimlerimizle başbaşa bırakıyoruz.




CUMA İZLENİMİMİZ




ARPALAR OLGUNLAŞTI




HAŞHAŞLAR DA NERDEYSE GÖĞÜNÜ KAYBETMEK ÜZERELER



ÇİFTÇİLERİMİZ OTLARINI BİÇERLERKEN ÇOCUKLARDA HEMEN KESELERE KOYARKEN





DİŞLİ'NİN MEŞHUR HACI KADİRİ GÜNDE DÖKTÜRDÜ(!)









Editör : Bulent
dislikasabasi.com