DİŞLİ BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI SÜREYYA GÜVENİR'İN 03 DIYAD TANITIM TOPLANTISI


DİŞLİ BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYI SÜREYYA GÜVENİR'İN 03 DIYAD TANITIM TOPLANTISI

Geçtiğimiz haftalarda derneğimizin bağlı olduğu Pendik İlçesinin sırasıyla ; Saadet Partisi , Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) belediye başkan adaylarını ağırlayan 03 DIYAD derneğimizin bu haftaki konuğu ise Ak Parti Dişli Belediyesi Başkan Adayı Süreyya Güvenir idi.

16 Şubat 2014 Pazar günü saat 13:45 ' de 03 DIYAD dernek merkezinde başlayan aday tanıtım toplantısına belediye meclis azaları ile birlikte katılan Süreyya Güvenir ; ilk olarak kasabamız için yapmayı düşündükleri vaatleri anlatmış ve ardından toplantıya katılan ve gurbette yaşayan köylülerimizin, kasabamız dışından yaptığı tespitleri dinlemiş ve soruları yanıtlamıştır.

03 DIYAD olarak derneğimizin yer aldığı bölge ve kasabamız için yapılacaklar her zaman öncelik oluşturmaktadır , kasabamıza hizmet için yola çıkmış adaylarımıza kapılarımız sonuna kadar açıktır. Kasabamızın gelişmesi yönünde atılacak olan tüm adımları beraberce atmaya hazırız.

Birlik ve beraberlik içinde bir seçim kampanyası yürütülmesi ve Tüm Güzelliklerin Dişli Kasabası için olması temennisiyle aday tanıtım toplantısında izlenimlerimizi sunuyoruz;



























Editör : ibrahimy
dislikasabasi.com