DİŞLİ KASABASI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KARAKOÇ VE YENİ EKİBİNİN GÖLCÜK ZİYARETİ


DİŞLİ KASABASI BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MUSTAFA KARAKOÇ YENİ EKİBİ İLE GÖLCÜK'TEKİ DİŞLİ KASABALILARI ZİYARET ETTİ.

01 Mart 2014 Cumartesi günü saat 14:00'de Gölcük/Şirinköy Nihavend Çay Bahçesinde gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanı sayın Mustafa Karakoç Dişli Kasabası Belediye Başkanlığı dönemi boyunca yapmış oldukları hizmetler konusunda açıklamalarda bulundu;

Başkan Mustafa Karakoç;

Görevi devir aldığımız dönemde Dişli Belediyesi ' nin ekonomik zorluklar içerisinde olmasına rağmen Dişli Kasabası için vaat ettikleri projelerin çoğunu bütün engellemelere ve zorluklara rağmen gerçekleştirdiklerini ve pek çok hizmetin Dişli Kasabası ' na ve Dişli Kasabalılara 5 yıl boyunca ekibi ve Belediye personeli ile hizmet verdiklerini, bahse konu hizmetlerin neler olduğunu Gölcük'teki Dişli Kasabalılara açıkladı. Dişli Kasabasında bulunan ve dışarıdaki hemşerilerimizin seçim kampanyası dönemi boyunca, duymuş oldukları eksik aksak konular hakkında doğruları öğrenmek ve bilgi almak isteyen kim olursa olsun kapısının açık olduğunu, veremeyeceğimiz hiç bir hesabımız olmadığını söyledi.

Başkan bir dönem daha Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)'den aday olduğunu ve beraber yola çıktığı yeni belediye meclis üyelerini tanıttı. Beş yıl daha yeni ekibiyle hizmet vermek istediklerini, yarım kalan projelerini tamamlamak ve akabinde yeni projeleri olduğunu, bunların neler olduğunu anlattı. Başkan sözlerine şöyle devam etti: "Alnımızın akıyla beş yıl daha Dişli Belediyesi Başkanlığına adayım, kazanayım ve ya kaybedeyim bir daha aday değilim. Dişli Kasabasında bir dönem daha ekibimle hizmet vermek istiyorum" dedi.

Sayın Mustafa Karakoç Başkan ve ekibi Gölcük'teki Dişli Kasabalıların istek, temenni ve sorularını yanıtlamasının ardından toplantıya katılan Dişli kasabalılar Başkanı ve ekibini açık ve net bir şekilde gönülden desteklediklerini Dişli Kasabası için vermiş oldukları hizmetten dolayı Başkanı ve ekibini kutladıklarını, ayrıca birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim kampanyası yürütülmesi temennisinde bulundular. Dişli Kasabası ve Dişli Kasabalılar için yapılacak her güzel hizmetin arkasında olduklarını, toplumun faydasına ve kasabamızın gelişmesi ve büyümesi için yapılacak her hizmeti desteklediklerini söylediler.

Başkanı ve yanındaki misafirlere tek tek teşekkür edip değerli vakitlerini ayırıp gurbetteki Dişli Kasabalılara ziyarette bulundukları için kutladılar.

Sitemiz ve Dişli Kasabalılar adına yapılacak Belediye Başkanlığı seçiminin hayırlara vesile olması, birlik ve beraberliğimizin hiç bozulmaması temennisiyle yapılan toplantıdan izlenimlerimizi sunuyoruz;



















































































Editör : Ercan
dislikasabasi.com