BAKANIMIZA SÜREYYA GÜVENİR VE TARAFTARLARININ COŞKULU KARŞILAMASI


BAKANIMIZ VEYSEL EROĞLU ’ NU SÜREYYA GÜVENİR VE TARAFTARLARININ COŞKULU KARŞILAMASI


2014 yerel seçimler dolayısıyla Türkiye nin pek illerinde Afyon da açılışlara ve mitinglere katılan Çevre ve Orman Bakanımız Sayın Veysel EROĞLU 27 Mart 2014 Perşembe günü komşu Özburun kasabasından sonra Dişli ye hareket etti. Yanına Ak Parti Dişli Belediye Başkan Adayı Süreyya GÜVENİR’i de alan bakanımız seçim otobüsünde Dişli de Ak Parti ye gönül vermiş kardeşlerinin 2011 genel seçiminde gecenin yarısı olmasına rağmen kendilerini coşkuyla karşılamalarını hiç unutamadığını aynı coşkuyu bu günde yaşatacakmısınız diye Ak Parti Dişli Belediye Başkan Adayı Süreyya GÜVENİR’e sordu.

Dişli Belediye Başkan Adayı Süreyya GÜVENİR de Bakanım Dişliler Başta Başbakanımızı sizi her zaman bağrına basacağını bugünde geçmiş karşılamaların daha büyüğünü yapacaklarını Dişlili Ak Parti Sevdalılarına sonuna kadar güvendiğini bugün ve 30 Mart tada bunu göstereceklerini her geçen gün akın akın gelen seçmenlerinin olduğunu 30 Mart Akşamında bütün Türkiye de olduğu gibi Sizlere ezici bir çoğunlukla seçimi kazanacakları müjdesini verdi.



Bakanımız Veysel Eroğlu Süreyya Başkanın sırtını sıvazlayarak sen güzel müjdeyi 30 Mart akşamı bana ver bende sana Dişlililer için her türlü desteğe hazırım dedi. Dişli ye girişte Süreyya GÜVENİR başkan sevdalısı motosikletli gençler karşıladılar. Bakanımız Dişli ye yaklaştıkça coşkunun arttığını gördükçe heyacanı kat kat arttığı görüldü.

Dişli de bayram havası çok başkaydı bakanımızın otobüsünün önü ve etrafı Süreyya Başkanın sevdalıları tarafından sarıldı. Otobüs hareket edemedi bunu gören Bakanımız ve Süreyya Güvenir arabadan güçlükle inerek coşkulu kalabalığın önünde köprüden cami önüne kadar tezahüratlarla adeta Dişli de iktidar yürüyüşü yaptılar. Süreyya Başkan ve Bakanımız Eroğlu na sevgi gösterisinde bulundular. Bakanımıza ve Süreyya başkana kahvehanelerin önündeki Dişlililer de alkışlarla destek verdiler. Coşkulu kalabalığın uzunluğu Köprü ile cami önüne kadar devam etti.

Aynı görüntüler Bakanımızın miting sonrası dönüş yolundada devam etti. Seçim otobüsü kalabalığın arkasından güçlükle çıkabildi. Bakanımızı Ak Parti Dişli Belediye Başkan Adayı Süreyya GÜVENİR Bolvadin ‘e kadar uğurladı. Bakanımızın Dişli ye gelişi ile ilgili fotoğraflarını



Kasabamız Dişli Haber sitesi editörü Muhammet ÜNAL kardeşimiz işbirliğiyle izleminize sunuyoruz .





BAKAN VEYSEL EROĞLU NU DİŞLİ DE KARŞILAMA 2014-1































































































































































































































































































































































































































































































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com