AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SÜREYYA GÜVENİR’İN SEÇİM MİTİNGİNDEN İZLENİMLER


AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SÜREYYA GÜVENİR’İN SEÇİM MİTİNGİ


2014 yerel seçimler dolayısıyla kasamızda Ak Parti Dişli Belediye Başkan Adayı Süreyya GÜVENİR’in seçim mitingini 29 Mart 2014 cumartesi yaptı. Oldukça kabalık bir izleyicinin katıldığı mitingde çok büyük katılımlı coşkulu bir taraftarlarıyla belediye önündeki Dişli Ak parti seçim bürosu önünden başlayarak cami önüne kadar belediye meclisi adaylarınıda yanına alarak tezahüratlar eşliğinde geldiler .

Mehmet Mert hocanın kur’a okumasının ardından sunucu Önder ÖLMEZ Ak Parti belde başkanı belde başkanını , Ak Parti Dişli Belediye Başkan Adayı Süreyya GÜVENİR’i, belediye meclisi üyesi adayları alkışlarla tek tek kürsünün önüne davet etti. Konuşmasına başlayan Ak Parti Dişli Belediye Başkan Adayı Süreyya GÜVENİR yapacakları projeleri tek tek anlattı. Bu projelerinin çoğunu Bakanlıklardan hibe olarak alacaklarını belirtti. (projeleri daha sonra eklenecektir)

Konuşmasının sonundada kısa süre önce aramızdan ayrılan Dişli Sevdalıları merhum Osman AYDIN ve Adem SAPMAZ hocamızı hayırla yadederek , Onların Dişli için düşündüklerini gerçekleştirmeyi borç bildiğini söyledi.
Oldukça kalabalık taksi ve diğer taşıtların yer aldığı konvoyunda çok büyük olduğu gözlendi. Dişlide yapılacak Belediye başkanlığı ve muhtarlık seçimlerinde tüm adaylarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.



Ak Parti Dişli Belediye Başkan Adayı Süreyya GÜVENİR’in seçim mitinginden , www.dislihaber.com Web Sitesi Admini Muhammet ÜNAL ile birlikte paylaşılan izlenimleri sunuyoruz.






































































































































MHP DİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA KARAKOÇ UN MİTİNGİ FOTOĞRAFLARI İLETİLDİĞİ TAKDİRDE SİTEMİZE EKLENECEKTİR.

















































































































































































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com