DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI SÜREYYA GÜVENİR DUA VE TEKBİRLERLE KOLTUĞUNA OTURDU




DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI SÜREYYA GÜVENİR DUA VE TEKBİRLERLE KOLTUĞUNA OTURDU





30 Mart 2014 Mahalli seçimlerinde kasabamızdaki yarışı fark yaparak kazanma başarısı göstererek kazanan, Adalet ve Kalkınma Partisi Adayı Süreyya GÜVENİR ve Ekibi 02 Nisan 2014’te Dualarla yapılan anlamlı teslim alma töreninin ardından koltuğuna oturdu.

Törene Bolvadin Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Sayın Musa PEKTAŞ Bey, Bolvadin Belediye Başkanı Sayın Fatih KAYACAN Bey, Özburun Belediye Başkanı Sayın Asım Kızıl ARSLAN Bey , Bolvadin Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Basın mensupları, Çevre Köy Muhtarları, Eski Belediye başkanı Abdil UYSAL, Çok sayıda Dişli Halkının katıldığı gözlendi. Törende Bolvadin Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Sayın Musa PEKTAŞ Bey, Bolvadin Belediye Başkanı Sayın Fatih KAYACAN Bey, Özburun Belediye Başkanı Sayın Asım Kızıl ARSLAN Bey konuşma yaparak Dişli halkına teşekkürleri ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Dişli Belediye Başkanımız Süreyya GÜVENiR’de Katılımcı konuklara hoş geldiniz diyerek, kendilerine desteklerini esirgemeyen Güzel Dişli için yüreklerini ortaya koyarak kendilerine omuz omuza destek veren Dişli halkına teşekkür ederek verdikleri her sözün arkasında olduklarını çalışmalara hemen başlayacaklarını dile getirerek, Dişli'de yepyeni ve tertemiz sayfa açtıklarını bütün Dişlilileri kucaklayacaklarını belirterek dualarını esirgememelerini belirtti.

Törene getirilen kurbanlık düve okunan dua ve hep birlikte yapılan tekbirle kurban edildi. Törende en duygusal an açılış kordelasının kesilmesinde yaşandı. Belediye Başkanımız Süreyya GÜVENİR Geçmişimizde ve geleceğimizde en güzel yere sahip anneleri unutmayarak onları anlamlı açılışı yapmalarını istedi.

Sunucunun anonsuyla birlikte Belediye başkanımızın Anneleri Sultan GÜVENİR Anne, Merhum Adem SAPMAZ Öğretmenimizin Anneleri Şehri SAPMAZ Anne ile Merhum Osman AYDIN Öğretmenimizin Eşleri Lemsiye AYDIN Yenge dualar eşliğinde açılış kordelasını birlikte kestiler. Bu güzel görüntü tüm anneleri ve annelerin yakınlarını duygulandırdı. Çoğu annelerinde göz yaşı döktükleri görüldü.

Belediye Başkanı meclis üyesi ekibiyle tekbirler eşliğinde belediyedeki makam koltuğuna birlikte gelinerek Belediye Başkanlık koltuğuna oturdu.






DERNEK BİNASINDA MERHUM KADİR SINGIN AĞABEY ADINA VERİLEN YEMEK NEDENİYLE GEÇ SAATTE EVİMİZE DÖNMEMİZ NEDENİYLE FOTOĞRAFLARIN HAZIRLIĞI BİTTİKTEN SONRA SAYFAMIZA EKLENECEKTİR.

"

















































































































































































































































































































































































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com