03 DIYAD ' DA 2014 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ (Foto)


03 DIYAD ' DA 2014 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonunda 14 -20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası, bu yıl “Peygamberimiz, Din ve Samimiyet” ana temasıyla Türkiye ve yurt dışında çeşitli etkinlikleri bugün başlıyor. Kutlu Doğum Haftası 2014 yılında Rebiülevvel ayının 12’nci gecesi olan miladi takvime göre 14 Nisan 2014 tarihine denk geliyor. Kutlu Doğum Haftası da Peygamber Efendimizin (SAV) doğum gününü kutlamak amacıyla her yıl 14-20 Nisan arasında kutlanıyor.

Artık tüm Nisan ayını içine alacak şekilde yurdumuzda düzenlenen etkinliklere 03 DIYAD ' da 13 Nisan 2014 Pazar günü yapılan "KUTLU DOĞUM" programı ile katılmıştır. Kur'an-i Kerim ve dualarla gerçekleşen programı hemşerilerimiz huşu içinde dinlemiştir.

Programın ardından 18 Nisan 2014 tarihinde 03 DIYAD ' ında desteklediği BİREY TUR organizasyonu ile umreye gideceklere de eğitim ve bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Program sırasında hemşerilerimize zemzem ve hurma ile gül hediye edilmiştir.

Etkinliğimize katılan tüm hemşehrilerimizden Allah razı olsun der ve daha nice kutlu doğum etkinliklerini hep beraber kutlamayı Cenab-i Mevladan Niyaz ederiz.

























































Editör : ibrahimy
dislikasabasi.com