03 DIYAD 9. HIDIRELLEZ ŞENLİĞİNE DAVET ( ERTELEME DUYURUSU)



03 DIYAD 9. HIDIRELLEZ ŞENLİĞİNE DAVET ( ERTELEME DUYURUSU )

SOMA ' da yaşanan ve yüreğimizi yakan maden kazası nedeniyle pikniğimiz ertelenmiştir.


03 DIYAD tarafından her sene geleneksel olarak yapılan ve geçen sene Beykoz Kaymak Donduran Piknik Alanı'nda gerçekleştirilen Hıdırellez Şenliği'nin 9. su 18 Mayıs 2014 Pazar tarihinde yine Beykoz Kaymak Donduran Piknik Alanı ' nda yapılacaktır.

Bu sene yapılacak olan piknik AFYONMADEF (Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu) organizasyonu ile gerçekleştirilecektir. Piknik alanının 2 bölümü derneğimize ayrılmıştır.

Derneğimizin davetini kırmayan Dişli Belediye Başkanı Sayın Süreyya Güvenir, piknik için belediye tarafından 1 adet otobüs ayarlandığı bilgisini ve kendisinin de Allah ' ın izni ile pikniğimize katılacağı bilgisini vermiştir. Kasabamızdan pikniğe katılmak isteyen hemşerilerimiz Belediye Başkanlığına müracaat edebilirler.

Şenliğimize Merkez DIYAD, Avrupa DDYD, Gölcük Afyonkarahisarlılar Derneği, ESDIYAD , Manisa Afyonkarahisarlılar Derneği ile tüm DİŞLİLİ hemşerilerimiz davetlidir.

İstanbul ' daki hemşerilerimiz için 03 DIYAD dernek merkezi önünden 18 Mayıs sabahı en geç saat 09:00' da otobüsler kalkacaktır.

Piknik alanına otobüslerle gidecek olan hemşerilerimiz dernek merkezinde yer alan listeye adlarını yazdırmaları gerekmektedir. Sayı belirlenerek ona göre araç ayarlaması yapılacaktır. İsimlerini yazdıranlara öncelik tanınacaktır.


03 DIYAD YÖNETİM KURULU
İrtibat Telefonu : 0 216 657 03 53
Savaş UYAR : 0 532 513 82 64
Uğur ÖZKARAN : 0 546 950 34 03










Editör : ibrahimy
dislikasabasi.com