GÜZEL DİŞLİ İÇİN DAYANIŞMA İÇİNDE GÜL DİKME ÇALIŞMALARI (Yeni Foto)




"Güzel Bir Dişli İçin El Ele" Kampanyasıyla Dayanışma İçerisinde Başlanılan gül dikme Çalışmaları

Dişli’de Çevremizi güzelleştirme çalışmalarına dayanışma içerisinde devam ediliyor. AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ tarafından masrafları karşılanan, DİŞLİ MERKEZ DİYAD Derneğinin organizasyonu, katkıları ve
DİŞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI tarafından tüm araç-gereç desteği, gübre desteği, bakımı ve sulamasının üstlenildiği "Güzel Bir Dişli İçin El Ele" parolasıyla başlanılan çalışmalarda Merkez Diyad Derneğimizde ekipte yer alan belediye meclisi üyesi, eğitimci ve diğer gönüllü kardeşlerimiz ve çalışanları her zaman olduğu gibi dayanışmanın en güzelini sergilemeye devam ediyorlar.



Çalışmalara kasaba içi Koca Çay her iki kenarında bulunan bütün ekili çiçeklerin çapalanmasıyla başlandı. Merkez DİYAD Derneği Yönetim Kulu Başkanı Hacer Okumuş ve eşi Mustafa Okumuş’un Başta Belediye Başkanı Süreyya Güvenir’e ve Avrupa Dişlililer Derneği Yönetim Kuruluna Dişlimiz için "Güzel Bir Dişli İçin El Ele" kampanyası başlatma ve Dişli çevresini güzelleştirmek için katkı sağlamak istedikleri önerilerini ilettiler. Kampanyaya Başta Belediye Başkanlığı ve Avrupa Dişlililer Derneği gerekli destekleri verebilecekleri sözüyle çalışmalara başlanıldı.


Gül fidanlarının temini için Afyonkarahisar ve çevresinde incelemeler yapılarak , en kaliteli ve çeşitliliğe sahip , en hesaplı gülü sağlayacak üretici tespit edildi , sağlanan güller Dişli Merkez DİYAD Derneğimizin salonuna getirildi. Önceden hazırlanan alana ekiple hazırlıklar tamamlanarak dikim çalışmalarına başlandı. Dişli Aile Sağlık Merkezi ile Dişli Tarım Kredi Kooperatifi arasına dikilen güllerin ve kasaba girişinde düzenlenecek çimlerin-güllerin sulanması için sulama tesisatı Dişli Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenerek güllerin ve çimli alanın sulanması sağlanacak.


Çalışmalarda bütün çalışmaların organizasyonunu üstlenen Dişli Merkez DİYAD Derneğimiz Kasabamızda daha önce pek çok hizmette öncü olarak çalışmalar içerisinde olduklarını bundan sonrada durmadan yorulmadan, destek ve dayanışma içerisinde gerçekleştirilecek çalışmalar içerisinde olacaklarını ifade ettiler.

Kasabamızda "Güzel Bir Dişli İçin El Ele" kampanyasına katkı sağlayan başta Dişli Belediye Başkanı Süreyya GÜVENİR’e, Avrupa Dişlililer Derneğimize ve kampanyanın her safhasında canla başla çalışan Dişli Merkez DİYAD Derneğimize teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarında başarılar dileriz.

















































































































































































































































































































































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com