Av.D.D. YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI


AVRUPA DİŞLİLER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Avrupa Dişlililer Derneği olarak 2014 yılının son Yönetim Kurulu toplantısı, yönetim kurulunun çoğunluğuyla Bischofsheim ' da yapıldı.


TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLEN KONULAR:

- Yönetimi devir aldığımız 20.04.2014 Tarihinden bu yana yapmış olduğumuz ,yapmakta olduğumuz ve yapacağımız faaliyetler tekrardan gözden geçirilmiş olup, fikir alışverişinde bulunulmuştur.

- Yakın zamanda yapacağımız DİŞLİ GECESİ ' nin alt yapı çalışmaları hakkında kararlar alınmış ve bu doğrultuda çalışmalara hız verilmiştir.

- Yönetimi devir almadan önce ki bankacılık sistemlerinde ki değişikliklerden dolayı yaşanan olumsuzlukları düzeltmek, üye sayımızı daha da arttırarak istenilen düzeylere yükseltmek.Bu amaçla herkesi kucaklamak ve Avrupa ' da yaşayıp üye olamayan Dişli Kasabalı hemşerimiz bırakmamak.

- En yakın zamanda COLMAR, KÖLN, BIELEFELD şehirlerinde ki hemşerilerimizi ziyaret etmek onların fikir ve görüşlerini almak. Bu vesileyle de hemşerilerimize gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü de teşekkür etmek.

- Bahar ve yaz dönemlerinde ağaçlandırma çalışmalarına hız vermek (Bu konuda bazı fikir ve projelerimiz var) ilerleyen zamanlar da üyelerimize bilgi verilecektir.

- Mezarlığın karşı tarafına planladığımız gibi çeşme, park alanı, tuvalet ve ağaçlandırma işlerine hız vermek.

- Bu toplantı vesilesiyle Avrupa Dişlililer Derneğimizin hiç bir kurum ve kuruluşla veya başka derneklerle iş birliği içinde olmadığını bir kez da ifade etmek. Derneğimizin bağımsız bir şekilde kendi ayakları üzerinde durabilen Alman yasalarına uygun bir şekilde kurulmuş bir dernek olduğunu belirtmek.

Dişli Belediye Başkanımız Sayın Sürreyya GÜVENİR ' e Kanal 3 ' te yapmış olduğu derneğimiz için övgü dolu sözlerden ötürü teşekkür ederiz.

Bu vesileyle öncelikle Avrupa´da yasayan tüm hemşerilerimize ve dişlili hemşerilerimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü tekrar teşekkür ederiz. Yeni bir yılı mutluluk huzur ve sıhhatli geçirmelerini dileriz. Selam ve dua ile…


Nurullah Okumuş
Av.D.D.Bşk.

M.Vural Yurdusev
Muhasip-Sekreter


Biz de Sitemiz ve Tüm Hemşerilerimiz Adına Av.D.D. Yönetimine Teşekkür eder, Bu Vesileyle Tüm Dişlili Hemşerilerimizin Mevlid Kandili Mübarek Olsun Der,Daha Nice Kandiller Yaşamayı Dileriz.









Editör : Cennet
dislikasabasi.com