GÜZEL DİŞLİ'DE DE CAMİLER ÇOCUKLARLA ŞENLENDİ(FOTO-2.VİDEO EKLENDİ)





GÜZEL DİŞLİ'DE DE CAMİLER ÇOCUKLARLA ŞENLENDİ


Afyonkarahisar Il Müftülüğü'nün Başlattığı İlçe Müftülükleri ve STK'larla Ortaklaşa Organize Edilen Ara Tatildeki Haydi Çocuklar Namaza 2 Projesi Kapsamında Dişli Çarşı Camii'nde Program Düzenlendi.Programa Dişli Belediye Başkanı Süreyya GÜVENİR Başta Olmak Üzere , Dişli'deki Cami Görevlileri, İlkokul ve Orta Okul Müdürleri, Dernek Yöneticileri, Esnaflardan ve Öğrenci Ailelerinin Büyükleri Katıldılar.

Çarşı Camii'ndeki Ödüllerin Dağıtımı , Günün Önemini Belirten Konuşmalar ve Duaların Ardından Topluca Çarşı Camii Önü Ceviz Altında da Fotoğraf Çekimi Yapıldı. Geleceğimiz Çocuklarımızın Manevi Değerlere Sahip Bireyler Olarak Yetişmeleri İçin Ellerinden Gelenin Yapılacağını Belirten Belediye Başkanı Süreyya GÜVENİR Dişli İlkokulu Müdürü Bülent GÜVENİR ve Dişli Atatürk Orta Okulu Müdürü Mustafa UYAR ve Cami Hocalarımız Yaptıkları Konuşmalarla Çocuklarımızın Gönüllerini Aldılar.

Bütün camilerden Gelen Cemaat Çocuklar ve Aileleri Hocaları ve Öğretmenleriyle Birlikte Topluca Merkez Dişli Dayanışma Derneğimizin Kendilerine Verdikleri Yemeğin Ardından Evlerine Dağıldılar. Bu Güzel "Haydi Çocuklar Namaza Projesi" İçin Emeği Geçenlerden Allah Razı Olsun Dileklerimizi İletiyor, Bütün Çocuklarımıza ve Öğrenci Ailelerimize Teşekkürü Bir Borç Biliriz.






































































































































































































































































































































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com