DİŞLİ'DE BAŞLAYAN KAR VE YOĞUN TİPİ DEVAM EDİYOR (5.VİDEO-FOTO)


GÜZEL DİŞLİMİZ DE YAĞAN KARLA BAŞLAYAN YOĞUN TİPİ DEVAM EDİYOR



Devlet Meteoroloji Yetkililerinin Bir Süre Önceden Bildirdikleri Hava Tahminine Göre Kasabamız ve Çevresinde Akşam Saatlerinde Başlayan Kar ve Ardından Yoğun Tipi Sabah Saatlerinde Etkisini Arttırarak Devam Ettiriyor.

Dün Gece Bolvadin Kaymakamız Başkanlığında Toplanan İlçe Hıfzısıhha Kurulu Tarafından İlçe Merkezi, Köy ve Kasaba Okulları 19 Şubat Perşembe ve Ardından 20 Şubat Cuma Günleri Tatil Edildi. Tatil Mesajıyla Birlikte Dişli İlkokulu Müdürlüğü Tarafından Daha Önce Başlatılan Mesaj Servisi Tatil Haberini Öğretmenlerine ve Kasabamızdaki Öğrenci Velilerine Belediye İlanından Önce Duyurarak Haberdar Edildi.

Sabah Saatlerinde Kasabamız ve Çevresinde Göz Gözü Görmeyen Fırtına Sonucu Adeta Hayat Durmuştu. Yoğun Tipinin Öğle Saatlerine Kadar Hala Etkisini Sürdürdüğü Görülmektedir. Şiddetli Tipiye Rağmen Kasabamızda Elektrik ve Su Kesintisinin Bu Saatlerden Sonra da Olmaması Kasaba Halkının Sıkıntıyla Karşılaşmayacağını Umuyor, Başlayan Tipinin Gece ve Sabah Saatleri Fotoğraf ve Video İzlenimlerimizle Başbaşa Bırakıyoruz.


















KAR ÖNCESİ GÜZEL KARELER BÜLENT GÜVENİR ÇEKİMİ


































































































Editör : Bulent
dislikasabasi.com