03/04/2015 TARİHİNDE YAPILACAK AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİNE DAVET


03/04/2015 TARİHİNDE YAPILACAK AVRUPA DİŞLİLİLER GECESİNE DAVET

Derneğimizin iki yılda bir düzenlemiş olduğu Dişlililer Gecesi Frankfurt Bischofsheim yakınlarında ki DILEK SARAYI Salonunda yapılacaktır.

Derneğimizin organize etmiş olduğu bu birlik, beraberlik ve kardeşlik gecesine Avrupa ' da yaşayan tüm Dişlili hemşerilerimiz aileleri ile birlikte davetlidir. Ayrıca Türkiye ' den gelme imkanı olan tüm kasaba halkını aramızda görmekten onur duyarız.

Siz Değerli Dişlili Misafirlerimizi bu birlik gecesinde en iyi şekilde ağırlamak için bir çok daldan çalışmalarımız devam etmektedir. Gecenin yapılacağı yerde bir çok hemşerimiz ikamet etmekte olduğundan konaklama konusunda sıkıntı olmayacağını umarız. Fakat bu tip konularda yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimize anında çözüm sunulacak , yardımcı olunacaktır.

Derneğimizin Kadın Kolları ve Bischofsheim çevresinde ki hanım kardeşlerimiz siz misafirlerimiz için yöresel yemek ve tatlı çeşitleriyle sizleri ağırlayacaklardır. Buna müteakip gecemizin ilerleyen saatlerinde çerez, soğuk içecekler ve yemek ikramı da olacaktır. Salonumuzun büfesi de Hemşerilerimize hizmet edecek çay ve kahve gibi sıcak içecekler ikram edilecektir.

Gecemize sürpriz sanatçılar ve yöresel sanatçımız Nevzat ALTINDAĞ davetlidir, Kanal 3 ' de program yapımcımız sayın Hamza TOP beyde bizleri şereflendireceklerdir.

Dernek olarak her türlü fikir ve görüşe açık olduğumuz gibi, şeffaflık ilkesi içersinde hiç bir siyasi görüşü diğerinden üstün tutmamak ilkemizdir. Bu maksatla kasabamıza hizmet etmiş tüm kuruluş yöneticilerini, siyasi parti başkanlarını , Belediye Başkanlarımızı , Belediye Başkanımız Sayın Süreyya Güvenir ' i , kısacası ben DİŞLİLİ ' yim diyen herkesi birlik ve beraberlik gecemize bekliyoruz. Selam ve Dua ile.

Avrupa Dişlililer Derneği Başkanı       Dernek Yönetim Kurulu


YER

DILEK SARAYI
Odenwaltstr. 1-3 64521 Groß-Gerau Süd

GÜN
03.04.2015 CUMA

WEB: Dileksarayi.de

BİLGİ İÇİN

Nurullah OKUMUŞ : 017664771803

Ahmet KANDEMIR : 01798006166

M. Şamil PETEK : 01629069603

Mennan PETEK : 017631587586

AVRUPA DİŞLİLİLER DERNEĞİ
Yazışma : Bahnhof Str 6 65474 Bischofsheim/DE
Fecebook: Avrupali Dislililer
E-Mail: av-dislililer-dernegi@hotmail.de
Twitter: av dislililer der@Dislililer
Güzel Dislim: AvrDislililer





Google Haritalar da Görüntüleyin










Editör : Cennet
dislikasabasi.com