MİLLETVEKLİ ADAY ADAYI DSİ ESKİ GENEL MÜDÜRÜ AKİF ÖZKALDI BEY DİŞLİ'DEYDİ



Milletvekili Genel Seçiminde Aday Adayı Olan DSİ Eski Genel Müdürü Bolvadinli Hemşehrimiz Akif ÖZKALDI Bey Dişli Belediyesi'ni Ziyaret Etti. Ziyaret Esnasında Kasabamız Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleri ,Ak Parti Belde Başkanı ve Ak Parti Belde Teşkilatı Üyeleri Yanında Hayırlı Olsuna Gelen Pek Çok Ziyaretçi Katıldılar.

Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı DSİ Eski Genel Müdürü Bolvadinli Hemşehrimiz Akif ÖZKALDI Bey Milletvekili Adaylığı Kesinleşir ve Meclise Vekil Olarak Seçildiği Takdirde Afyonumuz , Bolvadinimiz Yanında ve Dişli İçin Bundan Sonrada Gerekli Adımları Atacaklarını , Yaptıklarının BUndan Sonra da Yapacaklarının Teminatı Olduğunu İfade Ettiler . Ziyarete Afyonkarahisar Valiliğindeki Toplantıdan Ayağının Tozuyla Yetişen Dişli Belediye Başkanı Süreyya GÜVENİR, Akif ÖZKALDI Bey'e ve Beraberindeki Misafirlere Hoşgaldiniz Dedi. Yapılan Çalışmalar ve Dişli İçin Yaptıkları yardımlardan Dolayı Akif ÖZKALDI Bey'e Dişlililer Adına Teşekkür Etti. Samimi Sohbet Ortamında Geçen Ziyaret Katılımcılar tarafından memnuniyetle Karşılandı. İnşallah Aday Olursunuz Temennilerde Bulunuldu.

Beraberce Çekilen Fotoğrafların Ardından Ziyaret Edeceği Diğer Beldelere Gitmek Üzere Kasabamızdan Uğurlandılar



Aday Adayı Olan DSİ Eski Genel Müdürü Bolvadinli Hemşehrimiz Akif ÖZKALDI Bey'e ve Bütün Aday Adaylarına Sitemiz ve Tüm Hemşehrilerimiz Adına Hayırlı Olsun Dileklerimizi İletiyoruz.
































































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com