03 DIYAD DERNEK MERKEZİ YENİ YERİNE TAŞINDI (Foto)


03 DIYAD DERNEK MERKEZİ YENİ YERİNE TAŞINDI

Geçtiğimiz sene 03 DIYAD dernek merkezi uzun süredir bulunduğu adresten taşınmıştı. Ancak geçtiğimiz ay yeni seçilen Mustafa KODEŞ Yönetimi derneğimizin daha büyük bir yere taşınacağı belirtmişti Yapılan araştırmalar sonucunda derneğin şu an bulunduğu yere yakın Fevzi Çakmak Mahallesi Malazgirt Caddesi Numara 46 Kaynarca/Pendik/İstanbul adresinde yer ayarlanmış ve Nisan ayı başından beride taşınma işlemleri başlamıştı.

12 Nisan 2015 Pazar Günü Saat 13:30 ' da hemşerilerimizden de yoğun katılımı ile dernek merkezinin yeni yerinin açılışı yapılmıştır.

Fevzi Çakmak Bahçelievler Camii İmam Hatibi Sait Çoban tarafından okunan Yasin-i Şerif ' in ardından dua edilmiş ve katılan hemşerilerimizde ikramda bulunulmuştur.

Derneğimizin açılışına; İstanbul Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı Levent IŞIK ve Yönetim Kurulu, Gebze-Darıca Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı Ahmet SELVİ ve Yönetim Kurulu üyeleri de katılmıştır. Ayrıca İstanbul Afyonkarahisarlılar Derneği ile Avrupa Göz Hastanelerin Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli ' de çelenk göndermiştir.

Açılış konuşmasını yapan başkan Mustafa Kodeş ; "Yeni yerin tüm dernek üyelerine hayırlı olmasını ve yapılan çalışmaların daha da hızlı devam edebilmesi için tüm üyelerimizin 2015 yılından itibaren aidat borçlarını en kısa zamanda yetkili arkadaşımız Sezai Sapmaz ' a ve ya Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımıza iletilmesini istedi."

DERNEK MERKEZİ AÇILIŞINDAN İZLENİMLERİMİZ;





































Editör : ibrahimy
dislikasabasi.com