DİŞLİ İLKOKULU ANASINIFI İSTİKLAL MARŞIMIZI EZBERE OKUMA YARIŞMASI BAŞARISI



2. VİDEO EKLENDİ



DİŞLİ İLKOKULU ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ
İSTİKLAL MARŞIMIZI EZBERE OKUMA YARIŞMASINDA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI



İlçemiz Kırkgöz Anaokulu’nun hazırlamış olduğu anaokulu-anasınfıı öğrencileri arası İstiklal Marşı´nı en güzel okuma yarışması Bolvadin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşti. İlçemiz Kaymakamı Sayın Osman Nuri CANATAN, Garnizon Komutanımız Üsteğmen Sayın Çağlar İLDEN, Emniyet Müdürümüz Sayın Musa SÜRER ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun YAZAR’ın da katılmakla şereflendirdiği yarışmaya sunumlarını sergilemek üzere aynı ve değişik okulların , okul öncesi sınıflarından 22 öğrenci katıldı ve yetenekleriyle izleyicileri kendilerine hayran bıraktılar.


Yarışmada Dişli İlkokulu Anasınıfı Öğrencileri Halime Nur TEKEŞ ve Raziye Nur UYSAL Dişli’yi başarıyla temsil ederek İstiklal Marşımızın 10 Kıtasını hiç teklemeden , yardım almadan coşkuyla söyleyerek dinleyicilerden tam not aldı. Yarışmada madalyalarını Bolvadin Kaymakamımız Sayın Osman Nuri CANATAN’ın elinden alan öğrencilerimiz Halime Nur TEKEŞ ve Raziye Nur UYSAL ve diğer miniklerimizin ve ailelerinin yaşadığı mutluluk ve gurur gözlerinden okunuyordu.


Bu güzel ve anlamlı yarışmaya katılarak İstiklal Marşımızı Anlamına Uygun Hareketlerle Ezbere Okuma Başarısı Gösteren Dişli İlkokulu Anasınıfı Öğrencilerimiz Halime Nur TEKEŞ’i ve Raziye Nur UYSAL ı , Öğrencilerimizin hazırlanmasında Büyük Emekleri Olan Öğrenci Ailelerimizi , Anasınıfı Öğretmenimiz Elif AKÇAM’ı ve Dişli İlkokulu Müdürümüz Bülent GÜVENİR’i Tebrik Ediyor , Başarılarının ve Güzel Çalışmalarının Devamını Diliyoruz.












































VİDEOLAR İLERLEYEN SAATLERDE EKLENECEKTİR



Editör : Mustafa
dislikasabasi.com