DİŞLİLİLER KUTLU DOĞUM AŞINDA BİR ARAYA GELDİLER (SON VİDEO)







GÜZEL DİŞLİLİLER KUTLU DOĞUM HAFTASI MUTLULUĞUNU , DİŞLİ DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİMİZİN KUTLU DOĞUM AŞI ETKİNLİĞİNDE BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE YAŞADILAR






Güzel Dişli Beldemizde Dişli Merkez DİYAD Derneğimiz tarafından bu yıl 8. si düzenlenen Kutlu Doğum Aşı etkinliği birlik ve beraberlik içerisinde bir defa daha gerçekleştirildi.

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri hazırlıkları haftalar önce başladığını ifade eden Çalışkan Dernek Yönetim Kurulu ,Genel Kurul Üyeleri ve hizmet gönüllüleri kardeşlerimizle elele verdiklerini , yardımseverlerin et , adak kurbanı koyun bağışlarıyla bu güzel etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

Kutlu Doğum Aşı için Merkez DİYAD Derneği Yanında geçmişte olduğu gibi kazanlar yerleştirildi kazanların altı yakıldı. Gönüllü ekip çalışanları uzun uğraşlar sonunda Kutlu Doğum Aşı nı hazır hale getirdiler . Etli Aş eskiden olduğu gibi Dernek İçerisinde kadınlara ve öğrencilere dağıtıldı. Çarşı Camii Önüne getirildi. Cuma namazından sonrada Dişlili cemaate dağıtımı gerçekleştirildi. Bu yılki etkinlikte sıraya giren cemaat dikkatlerden kaçmadı. Bu da örnek teşkil edecek davranış olarak büyük beğeni kazandı.

Allah Alemlerin Efendisi Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.) Efendimizi anmak adına yapılan etkinlikleri Yüce Dergahında Kabul Buyursun . Birliğimizi , Dirliğimizi ve kardeşliğimizi Daim Eylesin Dualarımızla ;

Kutlu Doğum Aşı Etkinliği Görüntülerini İzleniminize Sunuyoruz.





















1. KAMERADAN ÇEKİMLER



























































































































































































































































































































































DİĞER VİDEO GÖRÜNTÜLERİNİN YÜKLENMESİ BİTTİKTEN SONRA

SAYFAMIZA EKLENMEYE BAŞLANACAKTIR





Editör : Bulent
dislikasabasi.com