03 DIYAD 9. HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ PENDİK YENİŞEHİR ' DE YAPILDI (Foto-Video)



03 DIYAD 9. HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ YAPILDI

03 DIYAD tarafından her sene geleneksel olarak yapılan ve geçen sene Soma Maden Faciası nedeniyle İptal Edilen Hıdırellez Şenliği'nin 9. su 19 Mayıs 2015 SALI tarihinde Pendik Belediyesi Yenişehir Piknik Alanı'nda gerçekleştirilmiştir.

Sabahın Erken saatlerinden kendi imkanları ve dernek önünden kalkan araçlar ile piknik alanına gelen hemşerilerimiz gün boyunca birlik beraberlik içinde eğlenceli saatler geçirmiş ve çok şükür herhangi bir sorun çıkmadan da pikniklerini tamamlamıştır.

Piknik Sezai SAPMAZ ' ın sunuculuğunda hıdırellez gününün anlamını da içeren konuşma ile başlamış ve ardından Dernek Başkanı Mustafa KODEŞ ile Başkan Yardımcısı Basri ERYILMAZ ' ın konuşması ile devam etmiştir. Ardından hediye çekilişleri yapılmış ve oyunlar oynanmıştır.

Ayrıca pikniğimize katılan AFYONMADEF Başkanı Ercan KÖSEER , Kartal Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanı Levent Işık ve Yönetim Kurulu , AFKAYDER Başkanı Ömür GÜLSEVEN, Darıca Afyonkarahisarlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin SÖYLEMEZ beye katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Yine pikniğimize Kaynarca ' dan , İstanbul Avrupa Yakasından , Gebze ' den , Yenimahalle ' den, Gölcük ' ten , Manisa ' dan ve de kasabamızdan katılan tüm hemşerilerimiz ile pikniğin organizasyonunda görevli olan Tüm Yönetim Kurulu Üyelerimize ayrı ayrı teşekkürü borç biliriz.

Piknikte Yapılan Halat Çekme Yarışmasından Video Görüntüsü



Piknikte Yapılan Mumya Oyunundan Video Görüntüsü



Piknikten Muhammed Ebubekir Böcek tarafından çekilen fotoğraflarla sizleri başbaşa bırakıyoruz.




































































































































































































































































































































Editör : ibrahimy
dislikasabasi.com