GELENEKSEL BOLVADİN İH.LİSESİ 1982 MEZUNLARI BULUŞMASI DİŞLİ DE GERÇEKLEŞTİ



Her Yıl Yurdun Değişik İlleri ile Afyonkarahisar ın Değişik İlçe ve Beldelerinde Tekrar Edilen Geleneksel Bolvadin İmam Hatip Lisesi Mezunları Bu Yıl Bolvadin de Ardından Güzel Dişlimiz de Yapıldı.

Bolvadin İmam Hatip Lisesi 1965 Yılından Bu Tarafa Memleketimiz Çocuklarını Yetiştirmiş Güzel Mevkilere Gelmelerine Vesile Olmuş Sayılı Gözde Okullarımızdandır. Bu Güzel Okuldan Mezun Olan Memleket Evlatları Yurdun Her Köşesinde İmam Hatiplik Olmak Üzere ,Eğitim, Siyaset, Ekonomi,Hukuk, Endüstri Olmak Üzere Pek Çok İş Kolunda Memleket Sevdalısı Güzel İnsanlar Yetiştirmiştir.

Bu Güzel İnsanlar Topluluğundan 1982 Mezunları Geleneksel Olarak Hep Birlikte Diğer Mezunlarıda İçine Alacak Şekilde Her Yıl Bir Araya Gelmek Üzere Anlaşmışlar. Bu Geleneği Sürdüregelmişlerdir. Geçtiğimiz Yıllarda İstanbul,Ankara,Afyonkarahisar ve İlçelerinde Gerçekleştirdikleri Buluşmalarını Bu Yıl Bolvadin de ve Ardından da Güzel Dişlimiz de Gerçekleştirmenin Mutluluğunu Başta Kendilerine ve İmam Hatipli Biz Kardeşlerine de Yaşatmışlardır.

Dişli de Gerçekleştirilen Buluşma Merkez DİYAD Derneğimizde Kasabamızdan Mezun Olan İki Kardeşimiz Tarafından Organizesi Yapılarak , Kasabamıza Özgü Katmer, Gözleme , Haşhaşlı Bazlama Ekmek çeşitleri başta Olmak Üzere Kahvaltı Sunumu Olarak Misafirlerimize İkramlarda Bulunulmuştur.

Güzel Dişlimiz de ki Bu Buluşma da Pek Çok Müdür , Sanayiciler İş Adamı Arkadaşlarımız Bu Güzel Birliktelikte Hoş Sohbetlerin ve Güzel Anıların Tekrar Canlandırılmasıyla, Arkadaşlar Arasında Kardeşlik , Birlik ve Beraberliğimize Tekrar Vesile Olmalarından Dolayı Bütün İHL Mezunları Kardeşlerimize Teşekkürlerimizi ve Şükranlarımızı Sunuyoruz.


















































































































































Editör : Bulent
dislikasabasi.com