KASABAMIZA İMAM - HATİP ORTAOKULU HAYIRLI OLSUN



Kasabamızdan İlkokul 4. Sınıftan mezun olan öğrencilerin velilerinden 20 öğrenci velisinin okulumuza vermiş olduğu dilekçelerin ilgi tutularak ilgili makamlara müracaat etmemiz sonucunda 20 Ağustos 2015 tarihi itibarı ile kasabamız Dişli Atatürk Ortaokulu bünyesinde Dişli İmam - Hatip Ortaokulu açılmıştır.


Bu sene 5. sınıftan olmak üzere Dişli İmam - Hatip Ortaokulu eğitim ve öğretime başlayacak. Kasabamıza hayırlı olsun... Kasabamızın eğitim çınarı olan Dişli Ortaokuluna kardeş bir okul gelmiştir.


2015 - 2016 Eğitim ve öğretim yılı için okulumuzda çok yönlü bakım, onarım, tamirat, tadilat ve boya gibi çalışmalar yapılarak okulun fiziki ortamı temiz, bakımlı ve nezih hale getirilmiştir.


2015 - 2016 Eğitim ve Öğretim yılı huzurlu, başarılı bir eğitim yılı olacaktır. Okulumuzda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 12 öğretmen, 1 memur, 2 hizmetli olmak üzere toplam 17 personel ile eğitimine devam edecektir. Bu yılda başarısı yüksek, etkinlikleri bol, faaliyetleri çok olan bir eğitim öğretim yılına hazır durumdayız.





















































Editör : Mustafa
dislikasabasi.com